NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Iluminat defectuos în mai multe cartiere. Cetățenii așteaptă intervenția autorităților!

Probleme cu iluminatul public în mai multe zone din municipiul Pașcani. În lipsa unei reacții prompte din partea autorităților responsabile, cetățenii recurg la diferite măsuri pentru a arăta situația.

 

În cartierul Micro sunt problemele cu iluminatul sunt vechi. Asemenea cazuri sunt întâlnite și în zona vale, dar și în suburbii. Astăzi am încercat să aflăm de la șefii Primăriei ce anume fac pentru a remedia problemele. „S-a semnat un contract între DelGaz Grid și Primăria municipiului Pașcani pe partea de iluminat public. S-a mai semnat un contract cu o firmă de consultanță în vederea elaborării documentației de delegare a serviciului de iluminat public. Conform primului contract de vânzare cumpărare este stipulat că se vor ocupa până la delegarea serviciului de partea de mentenanță și vă că orice defecțiune poate fi anunțată la sediul Primăriei Municipiului Pașcani. Și noi, pe cât posibil, încercăm să rezolvăm aceste probleme. Știm că sunt multe, dar încercăm alături de DelGaz să rezolvăm problema iluminatului stradal”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt Primăria Pașcani.

  

O altă situație semnalată redactorilor noștri este întâlnită pe strada Grădiniței. Lampa care luminează trecerea de pietoni de lângă Capelă este ascunsă între crengile copacului deasupra căruia este amplasată. Astfel vizibilitatea este extrem de scăzută.

Advertisements

Reporterii noștri au semnalat acest aspect consilierilor primarului Dumitru Pantazi. În cazul în care sunt probleme cu iluminatul pe strada unde locuiți, sunați la 0232.76.25.30, număr la care vă răspunde un angajat al Primăriei.

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

{jcomments off}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Taxele şi impozitele datorate ANAF nu se pot plăti online

Redacția

Controlorii din tren nu pot impune purtarea măștii. Totuși se anunță amenzi

Redacția

S-a prelungit termenul de înscriere a candidaților pentru Consiliile de Administrație ale regiilor pășcănene

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site