RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Iată ce a găsit Poliția în casele celor doi consilieri locali din Valea Seacă

Polițiștii de la Serviciul Arme și Muniții împreună cu cei de la Secția 6 Rurală au acționat astăzi în baza unor mandate de percheziții emise de Judecătoria Pașcani. Ancheta este una mult mai complexă, conform unor surse Judiciare, din cercul de suspecți făcând parte și alte persoane.

 

  

Cercetările continuă în acest caz pentru stabilirea vinovăției tuturor celor cercetați. Ancheta este condusă de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani. Poliția Iași a dat publicității un comunicat de presă prin care prezintă rezultatul perchezițiilor.       

Iată buletinul de Presă furnizat IPJ Iași:  

În această dimineaţă, poliţiştii Postului de poliţie Valea-Seacă, împreună cu cei din cadrul S.A.E.S.P. Iaşi,  în baza autorizaţiilor de percheziţie  emise de Judecătoria Paşcani, au efectuat 2 percheziţii la locuinţele lui O. Gheorghe şi U. Cristian, ambii din comuna Valea Seacă, jud. Iaşi, suspectaţi de comiterea unor infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor, ocazie cu care s-au constatat următoarele:

 La domiciliu lui O. Gheorghe din comuna Valea Seacă, au fost găsite şi ridicate un număr de 35 de articole pirotehnice, diferite mărci şi dimensiuni, motiv pentru care s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice.

La domiciliul lui U. Cristian, din comuna Valea Seacă, a fost găsită şi ridicată o piele de căprioară şi o ţepuşă de 69 cm.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptelor de natură penală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie legală.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

IPJ IAȘI: Recomandări pentru circulaţia cu autoturismul pe drumurile publice

Redacția

(Video) O maşină de poliţie trimisă la un accident s-a izbit de un alt automobil

Redacția

Torturat, înfometat, ținut în cușcă și muncit până la epuizare de propria familie, Mihai a ales moartea. După 8 ani, călăii băiatului din Galați au fost trimiși după gratii

Redacția
Încarcă...