RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Petrecere de Halloween la clasele primare de la “Mihai Busuioc”

Sărbătoarea împrumutată de peste Ocean, Halloween, prinde contur şi în școlile din Pașcani. Clasele mici de la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” s-au bucurat împreună cu cadrele didactice într-un cadru festiv cu mult joc și voie bună. 

 Școlarii, deghizați în zâne, căpcăuni, monștri, dovlecei, vrăjitoare, prințese s-au prefăcut preț de câteva ore, intrând în pielea personajului

Năzdrăveniile de moment ale celor mici au fost atent supervizate de câțiva părinți și de învățătoarea de la clasă care au transformat din imaginația lor o sărbătoare înfricoșătoare într-una veselă și educativă.

  

“Cu ocazia sărbătorii de Halloween, clasa I a organizat un concurs de măști,  dans și alte jocuri atractive pentru ei. Nu am reușit să facem multe repetiții înainte fiindcă avem multe cifre și litere de făcut, dar copiii s-au descurcat deosebit de bine”, ne-a declarat Ioana Onofrei, învățătoare la clasa I.

De asemenea, cei mici au putut colora dovleci, măști, dar și înfrumuseța, cum au știut ei mai bine fața colegilor.

Aceeași atmosferă de distracție am regăsit și într-o sală unde învață clasa a II-a. Învățătoarea iniția copiii în a-și elimina cât mai mult din tensiunea săptămânii care s-a încheiat prin dans.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Comunicat de Presă: Elevi de la Sadoveanu participă la Ialoveni la conferința științifică “100 ani de la Marea Unire”!

Redacția

Competiții pe clase la Colegiul „Unirea”din opera eminesciană

Oana Cordoneanu

Munca în plus din învăţământ, „plătită“ cu timp liber, nu cu bani

Redacția
Încarcă...