NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Guvernul ține la secret evoluția PNRR. Ciucă a cerut îndeplinirea obiectivelor până la mijlocul lui septembrie

Instituțiile Guvernului nu mai vor să transmită detalii despre îndeplinirea obiectivelor din PNRR în cursul unui trimestru, fiind preferată raportarea doar după bifarea lor, o dată la trei luni.

sedinta de guvern ciuca budai 2 febr 22

Guvernul nu mai vrea să dea detalii despre obiectivele din PNRR FOTO Gov.ro

Guvernul și-a schimbat atitudinea la 180 de grade în ceea ce privește comunicarea stadiului îndeplinirii jaloanelor și țintelor din PNRR. Dacă până la jumătatea anului, Ministerul Proiectelor și Investițiilor Europene, instituție coordonatoare a implementării PNRR, dar și Guvernul per ansamblu veneau cu detalii la cerere despre obiectivele dintr-un trimestru, acum structurile Executivului nu mai vor să dea nicio lămurire despre stadiul reformelor. 

Advertisements
  

În trimestrul 3 din 2022, Guvernul are de îndeplinit 24 de obiective. Potrivit informațiilor „Adevărul”, la 1 septembrie, Cabinetul avea bifate mai puțin de zece ținte și jaloane. Așa că a făcut solicitări pentru răspunsuri oficiale. „MIPE va comunica stadiul îndeplinirii țintelor și jaloanelor după încheierea fiecărui trimestru”, a fost răspunsul oficial dat de MIPE. 

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Rareş Bogdan anunţă cifrele unui ultim sondaj primit de partid: „Votanţii liberali şi PNL, cei mai pro-occidentali din politica românească”. Care este scorul PNL

Redacția

Vaccinarea în România: 9160 de doze în ultimele 24 de ore

Redacția

Un elev din Tulcea a primit nota 6,70 la Matematică, iar la contestație a luat 9,45 / Ministrul Educației nu a enumerat acest județ pe lista celor 17 modificări mai mari de două puncte de la Evaluarea Națională 2022

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site