NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Guvernul a dat banii, Primăria face analize! Lucrări de refacere a zonelor afectate de calamități în stadiu de procedură

Primăria Pașcani a primit de la Guvernul României aproximativ 200.000 lei pentru refacerea drumurilor și podețelor afectate de căderile de precipitații din lunile iunie – iulie.

Advertisements

 

  

Reporterii Actualitatea Tv au vrut astăzi să afle în ce stadiu sunt procedurile de organizare a unor licitații pentru demararea lucrărilor. Am aflat că acum se lucrează la situațiile de lucrări și pregătirea licitației. „Am primit de la Guvernul României aproximativ 200.000 lei, bani cu care vom reface o serie de drumuri și podețe. Se lucrează acum la situațiile de lucrări, după care vom trece la încredințarea lor prin licitație”, a subliniat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

Potrivit informațiilor transmise prin Comitetul Județean de Situații de Urgență către Guvernul României, la Pașcani vor fi reabilitați un drum comunal din localitatea Boșteni pe o distanță de 0,4 km, două podețe în Blăgești, un podeț în Boșteni, un drum comunal în Gâștești de 1,3 km, un drum comunal în Luncă de 1 km, un drum comunal din Sodomeni pe o lungime de 0,5 km.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Nicio dezbatere publică pe tema bugetului, anul acesta, la Primăria Paşcani! Alternativa păşcănenilor este completarea unui chestionar online cu sugestii şi recomandări

Ema Roman

Prețul gunoiului a scăzut la Iași. La Pașcani, Dumea și Pantazi visează doar la majorări!

Marius Parteni

TOȚI angajații din sistemul public și din cel privat primesc BANI pentru CONCEDIU

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site