RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ApaVital plătește cu țârâita datoriile către PSA Pașcani

Consiliul de Administrație al Prest Serv Apa a transmis către conducerea societății ApaVital Iași un răspuns prin care înștiințează operatorul județean că este de acord cu tariful de 1,03lei/m cub, pentru serviciile de epurare a apei. Decizia a fost luată săptămâna trecută, însă ea se va aplica doar pentru o perioadaă de 3 luni de zile.

 

Operatorul ApaVital refuză din diferite motive să achite către Prest Serv Apa serviciile de epurare a apelor, asta deși are încheiate contracte cu o parte din persoanele fizice din municipiu și agenții economici. Unul din motive avea legătua cu dorința conducerii operatorului județean să pună mâna cât mai rapid pe stația de epurare, după ce lucrările din fonduri europene vor fi recepționate la final.

  

“S-a decis în Consiliul de Administrație să fie avizat acest tarif. Din câte știu s-a făcut și o adresă de înștiințare.Tariful aprobat a fost de 1.03lei/m cub de apă ce ajunge în stația de epurare“, ne-a declarat Ioan Prisecaru, directorul PSA Pașcani.

Din informațiile noastre, șefii ApaVital sunt de acord să achite acest tarif, însă doar pentru apa epurată în perioada 1 iulie-30 septembrie, refuzând un contract pentru o perioadă mai mare. Rămâne de văzut dacă după recepția lucrărilor de la stația de epurare, ce a avut loc săptămâna aceasta, obiectivul va fi transmis în administrarea operatorului județean așa cum se vehiculează.          

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

A fost publicat Programul anual de achiziții publice al Primăriei Municipiului Pașcani! Vezi pe ce se duc banii comunității!

Răzvan Grecu

Primăria Pașcani montează monitorizare GPS pe automobilele și utilajele municipalității

Răzvan Grecu

Cine va conduce Casa de Cultură dacă Mărioara Preutu nu revine asupra deciziei?

Marius Parteni
Încarcă...