RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Grupul Școlar „Mihai Busuioc” se transformă în liceu tehnologic

Grupul Școlar „Mihai Busuioc” din Pașcani își va schimba titulatura, din luna septembrie, în Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc”. Decizia a fost luată după ce reprezentanții Ministerului Educației au hotărât ca începând cu anul școlar 2012-2013 unitățile de învățământ să-și schimbe denumirile.

„Conform ordinului ministrului nr. 6564/13.12.2011, privind aprobarea procedurii de atribuire a denumirii unitățílor de învățământ din sistem național de învățământ preuniversitar, începând cu anul școlar 2012-2013 Grupul Școlar „Mihai Busuioc” va deveni liceu tehnologic. În structura școlii noutatea vine din afilierea Grădiniței cu Program Normal nr. 6 și vom avea toate nivele de școlarizare”, ne-a declarat profesorMaria Petrovici, director adjunct Grup Școlar „Mihai Busuioc”.

 Elevii care vor absolvi liceul în anul școlar 2012 – 2013 vor avea scrisă pe diploma de Bacalaureat noua denumire a unității de învățământ. Avizul pentru schimbarea numelui unitatii de invățământ a fost primit de la Ministerul Educației la sfârșitul lunii mai 2012.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Identitate în iubire și credință la Liceul Economic Nicolae Iorga Pașcani (VIDEO)

Ema Roman

BAC 2012: rezultatele de la Miron Costin, Unirea, Sadoveanu și Ștefan cel Mare

Marius Parteni

Doar jumătate dintre elevi au obţinut medii peste 5 la simularea Evaluării Naţionale

Redacția
Încarcă...