NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Grupul Școlar „Mihai Busuioc” se transformă în liceu tehnologic

Grupul Școlar „Mihai Busuioc” din Pașcani își va schimba titulatura, din luna septembrie, în Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc”. Decizia a fost luată după ce reprezentanții Ministerului Educației au hotărât ca începând cu anul școlar 2012-2013 unitățile de învățământ să-și schimbe denumirile.

„Conform ordinului ministrului nr. 6564/13.12.2011, privind aprobarea procedurii de atribuire a denumirii unitățílor de învățământ din sistem național de învățământ preuniversitar, începând cu anul școlar 2012-2013 Grupul Școlar „Mihai Busuioc” va deveni liceu tehnologic. În structura școlii noutatea vine din afilierea Grădiniței cu Program Normal nr. 6 și vom avea toate nivele de școlarizare”, ne-a declarat profesorMaria Petrovici, director adjunct Grup Școlar „Mihai Busuioc”.

Advertisements

 Elevii care vor absolvi liceul în anul școlar 2012 – 2013 vor avea scrisă pe diploma de Bacalaureat noua denumire a unității de învățământ. Avizul pentru schimbarea numelui unitatii de invățământ a fost primit de la Ministerul Educației la sfârșitul lunii mai 2012.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Două școli din zona Pașcani sunt implicate într-un proiect internațional

Diana Marcu

Când și cum începe școala

Redacția

Rezultate ale elevilor de la Colegiul „Sadoveanu” la olimpiadele de matematică și geografie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site