RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Verdict amânat în cazul Punei. Judecătoarea Șerbănescu amenințată cu DNA de către victimă!

Cazul în care tânărul Dănuț Punei este judecat pentru lovirea cu o sabie a jandarmului Mihai Zaharia dă bătăi de cap judecătorilor pășcăneni. Deși cauza a rămas în pronunțare încă de pe data de de 18 iunie anul curent, nici după două termene judecătorul nu a putut să decidă dacă Dănuț Punei este vinovat sau nu. 

Astfel, datorită vacanței judecătoresti, pronunțarea în această cauză a fost amânată până pe 3 septembrie, asta după ce în prealabil sentința era anunțată pentru a fi dată pe 25 iunie și amânată de judecător pentru 2 iulie a.c., dată la care acesta a decis că mai are nevoie de timp pentru a se pronunța.

Doamna judecător Șerbănescu pentru asta este plătită. Nu și-a făcut deloc treaba. Odată ce ramâne un dosar în pronunțare și spui că peste o săptămână dai soluția și apoi mai amâni cu o săptămână sentința și apoi amâni din nou nu mi se pare corect. […] Poate doamna Șerbănescu îl judecă pe Punei în afara orelor de program. Poate îi mai dă o sabie și un buchet de flori doamna Șerbănescu”, a declarat jandarmul Mihai Zaharia.

  

Victima tânărului Dănuț Punei a amenințat că se va duce și la ministrul justiției săptămâna viitoare, fiind înscris deja în audiență, iar mai apoi la DNA, unde are de gând să o reclame pe judecătoarea Irina Șerbănescu.

De partea cealaltă, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Pașcani a explicat că termenul din data de 3 septembrie a fost acordat deoarece dosarul a fost repus din nou pe rol, pe motiv că în timpul procesului nu a fost pusă în discuție o cerere de schimbare a încadrării juridice făcută din partea apărătorului inculpatului. „Este vorba despre o procedură juridică pentru a se evita ca dosarul să fie întors la Judecătoria Pașcani”,  a spus Eduard Prisacaru purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Pașcani.

CItește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Accident de muncă la o societate de pe strada 1 Decembrie

Marius Parteni

Sunt părinți în România care nu au nici 10 lei pentru a le cumpăra copiilor un cadou de Crăciun (studiu)

Redacția

Astăzi este ziua veteranilor de război

Redacția
Încarcă...