NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Grindeanu: TAROM trimite mâine alte două curse speciale pentru repatrierea românilor abandonaţi de Blue Air

TAROM trimite sâmbătă alte două curse speciale pentru repatrierea cetăţenilor români abandonaţi de Blue Air pe aeroporturile din Europa, a anunţat, vineri seara, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook, transmite Agerpres.

Potrivit ministrului, prima cursă va pleca la ora 5:25 spre aeroportul Zakynthos, după care va continua zborul spre aeroportul Heraklion, pentru a repatria 160 de cetăţeni aflaţi în Grecia.

A doua cursă va pleca la ora 22:20 direct spre Heraklion, pentru a repatria alţi 189 de cetăţeni români.

„TAROM a mai trimis până acum o cursă specială la Heraklion (Grecia), dar şi la Tel Aviv (Israel), Larnaka (Cipru) şi Malaga (Spania), pentru aducerea în România a cetăţenilor români în condiţii de siguranţă. Mulţumim TAROM pentru răspunsul prompt şi pentru asumarea acestor misiuni speciale!”, a mai notat şeful de la Transporturi.

Advertisements
  

Blue Air Aviation a anunţat marţi, 6 septembrie, că suspendă până luni, 12 septembrie, toate cursele programate a pleca de pe aeroporturile din România, din cauza popririi tuturor conturilor companiei de către Ministerul Mediului, care pune compania în imposibilitatea achitării costurilor curente, necesare pentru operarea zborurilor zilnice.

Advertisements

Deşi Administraţia Fondului pentru Mediu a anunţat miercuri,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ciucă: Relaţiile cu PSD şi UDMR sunt cât se poate de funcţionale. Din perspectiva mea şi a echipei de conducere nu avem probleme la nivelul coaliţiei

Redacția

Guvernul României, după ce trupele ruseşti au preluat controlul centralei de la Cernobîl: „Nu există înregistrate creşteri de radiaţii pe teritoriul ţării”

Redacția

Avertismentul șefului Armatei britanice: Acesta este momentul nostru 1937 / Istoric, Rusia începe adeseori războaiele prost însă poate suferi orice număr de bătălii pierdute și, în cele din urmă, să învingă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site