RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Premierul Florin Cîţu către Nicuşor Dan: În 2024 vom susţine un candidat liberal. Nimic nu vă oprea să intraţi în partid

„Câţi dintre dumneavoastră aţi fost întrebaţi, onest, atunci când s-au făcut acele negocieri pentru primăriile din Bucureşti? Câţi aţi fost întrebaţi? Asta înseamnă să lucrezi în echipă. Nu vom mai lua decizii şi apoi aproba în foruri, va fi invers (…) 

Vom susţine candidaţi liberali la toate primăriile de sector. 

Cu tot respectul, domnule primar general, în 2024 voi susţine un candidat liberal la Primăria Generală. Nu vom mai face compromisuri. Compromisurile costă. Astăzi, când merg pe stradă în Bucureşti, vine lumea şi mă întreabă de ce nu este tăiată iarba în nu-ştiu-ce parc. PNL decontează deşi nu are administraţiile. 

Nimic nu vă oprea, domnule primar general, să intraţi în PNL după ce aţi primit susţinerea partidului”, a spus Florin Cîţu în discursul său de la reuniunea PNL Bucureşti, citat de Digi 24.

  

Primarul general Nicuşor Dan a afirmat sâmbătă că a avut o colaborare bună cu liderul PNL Bucureşti Violeta Alexandru, care a candidat pentru un nou mandat la şefia filialei, aceasta fiind o profesionistă în administraţie.

Liberalii din Bucureşti şi-au ales conducerea, sâmbătă, iar pentru funcţia de preşedinte a candidat liderul PNL Bucureşti, Violeta Alexandru,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Președintele Ungariei a comparat anexarea Crimeei cu Tratatul de la Trianon, în timpul summitul din Kiev, la care a participat și premierul Cîțu: ”Maghiarii nu au uitat, nici după un secol, că au ajuns minoritari, că li s-au luat școlile”

Redacția

Roland Garros: Coco Gauff, în finală și la dublu / Le va întâlni pe campioanele ediției din 2016

Redacția

Iohannis, de ziua Minorităților Naționale: România, un exemplu în ceea ce privește respectul pentru diversitatea etnică

Redacția
Încarcă...