NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Premierul Florin Cîţu către Nicuşor Dan: În 2024 vom susţine un candidat liberal. Nimic nu vă oprea să intraţi în partid

„Câţi dintre dumneavoastră aţi fost întrebaţi, onest, atunci când s-au făcut acele negocieri pentru primăriile din Bucureşti? Câţi aţi fost întrebaţi? Asta înseamnă să lucrezi în echipă. Nu vom mai lua decizii şi apoi aproba în foruri, va fi invers (…) 

Vom susţine candidaţi liberali la toate primăriile de sector. 

Cu tot respectul, domnule primar general, în 2024 voi susţine un candidat liberal la Primăria Generală. Nu vom mai face compromisuri. Compromisurile costă. Astăzi, când merg pe stradă în Bucureşti, vine lumea şi mă întreabă de ce nu este tăiată iarba în nu-ştiu-ce parc. PNL decontează deşi nu are administraţiile. 

Nimic nu vă oprea, domnule primar general, să intraţi în PNL după ce aţi primit susţinerea partidului”, a spus Florin Cîţu în discursul său de la reuniunea PNL Bucureşti, citat de Digi 24.

  

Primarul general Nicuşor Dan a afirmat sâmbătă că a avut o colaborare bună cu liderul PNL Bucureşti Violeta Alexandru, care a candidat pentru un nou mandat la şefia filialei, aceasta fiind o profesionistă în administraţie.

Liberalii din Bucureşti şi-au ales conducerea, sâmbătă, iar pentru funcţia de preşedinte a candidat liderul PNL Bucureşti, Violeta Alexandru,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

PNL Bihor a aprobat moţiunea cu care Orban candidează pentru un nou mandat la şefia PNL. Ce a spus liderul PNL

Redacția

Cine este al doilea pacient cu coronavirus vindecat la Iaşi

Redacția

Femeie ce pretindea că este medic estetician și făcea operații în București, prinsă de Poliție

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site