RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Giorgio Armani nu mai exclude o vânzare a imperiului său

Veteranul modei italiene Giorgio Armani, în vârstă de 89 de ani, care a apărat întotdeauna cu înverșunare independența grupului său de lux, nu mai exclude o vânzare sau o listare la bursă odată ce nu va mai fi la conducere, scrie boursorama.com.

„Independența față de marile grupuri ar putea fi în continuare o valoare motrice pentru grupul Armani în viitor, dar nu cred că pot exclude nimic”, a declarat Armani într-un interviu pentru Bloomberg publicat vineri.

„Nu iau în considerare în prezent o preluare de către un mare conglomerat de lux”, dar „nu vreau să exclud nimic a priori, pentru că nu ar fi un comportament foarte antreprenorial”, a explicat el.

În ceea ce privește o listare la bursă, „nu am discutat încă despre asta”, dar „este o opțiune care ar putea fi luată în considerare, sperăm, într-un viitor îndepărtat”, a comentat Armani.

  

În timp ce o preluare „poate asigura creșterea pe de o parte, pe de altă parte duce la o schimbare inevitabilă a valorilor și la mari răsturnări, inclusiv în ceea ce privește stilul”, avertizează el.

În ultimii douăzeci de ani, mai multe grupuri italiene au fost cumpărate de gigantul francez al luxului LVMH,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Putin l-a primit în vizită la Kremlin pe președintele iranian Ebrahim Raisi: Relaţiile noastre se dezvoltă foarte bine”

Redacția

Bărbat găsit decedat în apă de 1 metru adâncime

Redacția

Austria susține înființarea unor centre pentru refugiați în ţările din vecinătatea Afganistanului / Ministrul austriac de Interne: Obiectivul trebuie să fie menţinerea majorităţii populaţiei în regiune

Redacția
Încarcă...