NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi creează concurență între societățile din subordinea Consiliului Local: Prest Serv Apa va citi apometrele din casele pășcănenilor contra cost!

Primarul Dumitru Pantazi propune aleșilor locali să ia o decizie cel puțin controverstă față de Prest Serv Apa.

 

Un proiect de hotărâre purtând semnătura edilului șef modifică obiectul de activitate al fostului operator de apă și canalizare. Mai exact, dacă consilierii locali îl vor aproba, PSA se va ocupa în principal de administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract.

  

Cu alte cuvinte, după trei ani de zile de când aleșii locali i-au luat serviciul de apă și canalizare, Prest Serv Apa va avea ca obiect principal de activitate prestarea unui serviciu pe care-l efectua gratuit cetățenilor în perioada când le furniza acestora apă și anume citirea apometrelor și defalcarea costurilor pentru fiecare apartament.

Decizia edilului șef nu pare a fi însă fundamentată economic. Asta deoarece RAGCL Pașcani, companie al cărui acționar majoritar este tot municipiul Pașcani, prestează, în prezent, către clienți săi, servicii de administrare de imobile, în sensul că efectuează citirile apometrelor și defalcă costurile pe condominiu. Practic, aleșii locali sunt puși în situația să adopte o hotărâre prin care să creeze o concurență la o firmă la care sunt acționari.

Printre obiectele de activitate secundare pe care primarul Pantazi vrea să le presteze Prest Serv Apa sunt și administrarea ștrandului, parcărilor și cimitirelor.

Advertisements

Related posts

Șeful DJDP Iași în această seară de la ora 20.00 la Actualitatea Tv

Redacția

Demers administrativ târziu, pentru stabilirea cantitătilor de precipitații la Pașcani, pe baza cărora se facturează apa meteorică

Marius Parteni

Străzile municipiului, pline de bălți: „Investiții, nu vorbe! „Sau „Vorbe, nu investiții!”

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site