RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

George Simion și-a lansat candidatura la prezidențiale cu un manifest anti-NATO: „România nu va intra în război cât timp eu sunt președintele ei”

Liderul AUR George Simion a scris un manifest sâmbătă, înainte de lansarea candidaturii sale la prezidenţiale, în care afirmă ca România „trebuie să rămână în stare de neutralitate”, în contextul invaziei Rusiei în Ucraina.

George Simion: Vom fi iarăşi ce am fost FOTO ilustrativă: Inquam Photos / Ilona Andrei

George Simion: Vom fi iarăşi ce am fost FOTO ilustrativă: Inquam Photos / Ilona Andrei

Vreau să feresc România și cetățenii ei de orice conflict. Țara trebuie să rămână în stare de neutralitate și, treptat, să redevenim promotorul păcii în conflictele armate care distrug vieți nevinovate. România nu va intra în război cât timp eu sunt președintele ei”, a scris Simion, sâmbătă, pe site-ul său, înainte să își lanseze candidatura la prezidențiale.

  

Liderul AUR, George Simion, se aliniază retoricii premierul ungar Viktor Orban, care se opune ajutorului militar acordat Ucrainei și continuă să construiască relații cu președintele rus, Vladimir Putin.

Înainte de a-şi susţine discursul, George Simion a fost validat de cei prezenţi la congresul AUR, prin ridicare de mână, drept candidat al partidului la alegerile prezidenţiale.

Acesta şi-a făcut intrarea pe scena evenimentului de la Arenele Romane în acordurile melodiei „Fie să renască” a trupei Phoenix.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Tudor Chirilă îl atacă dur pe ministrul Sănătății după comentariile privind spitalul făcut din donații: „Mizerabilul domn Alexandru Rafila” / „E partenerul mafiei din sănătate”

Redacția

Iranul transmite că atacurile împotriva Israelului se vor opri doar dacă războiul din Gaza se încheie

Redacția

USR: Dacă guvernul Ciucă trece, va trece cu voturile PSD, pentru că nici măcar toți parlamentarii PNL nu îl vor vota

Redacția
Încarcă...