RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă joi la 17 blocuri din Zona Deal a municipiului

17 blocuri din zona Deal a municipiului vor rămâne joi fără apă. În intervalul orar estimat 08.30 – 16.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii de la blocurile S1-3, S2, V1-3, R1-3, X-Magnolia, Z-Trandafirul, V-Siretul, G3, G4, G5 și G6 din strada Grădiniței, G1 și G2 din strada Sportului, W1, W2, W3 și W4 din strada Camil Petrescu, Zona Deal. Informația a fost confirmată de operatorul Apavital.

 

În scopul remedierii unei pierderi apărută la o conductă de distribuție de 110 mm diametru, localizată în strada Camil Petrescu din municipiul Pașcani, joi 16 martie 2017.

  

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.  

Related posts

Se pregătește sau nu România de RĂZBOI? Rezerviștii botoșăneni, chemați la o „instruire” teoretică de 3 zile. Prefectul are și el ordin de chemare

Redacția

DNA pleaca pe urmele a zeci de fermieri din judetul Iasi

Redacția

ANSVSA a revenit asupra deciziei de a nu mai permite sacrificarea și comercializarea porcilor în gospodării

Redacția
Încarcă...