NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă joi la 17 blocuri din Zona Deal a municipiului

17 blocuri din zona Deal a municipiului vor rămâne joi fără apă. În intervalul orar estimat 08.30 – 16.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii de la blocurile S1-3, S2, V1-3, R1-3, X-Magnolia, Z-Trandafirul, V-Siretul, G3, G4, G5 și G6 din strada Grădiniței, G1 și G2 din strada Sportului, W1, W2, W3 și W4 din strada Camil Petrescu, Zona Deal. Informația a fost confirmată de operatorul Apavital.

 

În scopul remedierii unei pierderi apărută la o conductă de distribuție de 110 mm diametru, localizată în strada Camil Petrescu din municipiul Pașcani, joi 16 martie 2017.

  

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.  

Advertisements

Related posts

Număr record de posturi disponibile în instituții publice ieșene

Redacția

Presiuni pentru preluarea Prest Serv Apa Pascani sub tutela ApaVital Iasi

Redacția

Prima etapă a operațiunii de dezinsecție a Pașcaniului a luat sfârșit. Efectele se vor face simțite abia peste o săptămână

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site