RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria şi operatorii de taximetrie au discutat pe marginea problemelor din acest domeniu de activitate

Operatorii privați care efectuează activitatea de taximetrie pe raza municipiului Pașcani, au participat astăzi la o întâlnire cu reprezentanții primăriei. Întâlnirea a avut ca scop discutarea problemelor ce țin de prestatorii serviciului și organizarea activității.

Primarul Marius Pintilie le-a spus celor prezenţi că şi-ar fi dorit să organizeze întâlnirea mult mai devreme, dar nu a fost posibil.

Vrem ca serviciul de taximetrie să funcţioneze la Paşcani, să aflu problemele dumneavoastră, iar noi ca reprezentanţi ai autorităţii locale dorim să vă ajutăm. Ştiu că sunt foarte multe probleme. Astăzi le centralizăm, căutăm soluţiile, iar mai apoi vom cere tuturor respectarea legii, care reglementează activitatea”, a susţinut primarul Municipiului.

La întâlnire a fost prezent şeful Poliţiei Locale şi reprezentanţi de la Compartimetul de Transport. Locurile de parcare, numărul de autorizaţii taxi, funcționarea dispeceratelor, calitatea serviciilor oferite de operatorii de taximetrie, pirateria din acest domeniu, au fost câteva din subiecte.

Advertisements
Advertisements
  

Edilul municipiului le-a transmis celor prezenţi că îşi doreşte ca acest domeniu de activitate să se desfăşoare într-un mod cât mai corect, pentru creşterea calităţii serviciilor şi respectarea legii.

Pintilie a susţinut că municipalitatea se va achita de obligaţiile ce le are în asigurarea serviciilor, dar a solicitat operatorilor de taximetrie să fie receptivi la deciziile autorităţii publice.

Related posts

Casieria Enel Pașcani va fi închisă pe 15 august

Redacția

Plan local de acțiune pentru protecția apelor împotriva poluării cu nitrați la Pașcani

Răzvan Grecu

Poliția Locală revine în subordinea primarului care a votat în aprilie pentru trecerea în subordinea CL

Marius Parteni
Încarcă...