NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

„ATIPIC BEAUTY”, ÎN PREMIERĂ LA IAŞI

Acum cinci ani a luat naștere Gala Modele Feminine – unul dintre proiectele cele mai de preț ale Cristinei Nichita, fost deputat de Iași. Scopul acestui eveniment este, încă de la prima vedere, unul înălțător și, în același timp, foarte exact: promovarea valorilor şi recunoaşterea meritelor Femeilor devenite repere pentru cei din jur. 

Anul acesta, povestea continuă cu a cincea ediție care va avea loc joi, 16 Martie, de la ora 18.30, la Palatul Culturii din Iași.

„Gala Modele Feminine este darul meu pentru femei, este modul meu de a arăta că apreciez nespus femeile care demonstrează că pot deveni modele pentru întreaga societate. Am premiat doamnele şi domnişoarele din imediata noastră apropiere, indiferent de vârstă, de profesie sau de condiţia socială. Ele sunt pentru mine niște comori ale inimii și ale inteligenței, foarte adesea învăluite de o înșelătoare aparență de modestie cotidiană”, este mesajul transmis de Cristina Nichita, inițiatoarea Galei.

Gala Modele Feminine 2017 nu arată doar implicarea în comunitatea Iașiului, ci și continuitate în valorizarea femeii. Vor fi premiate doamnele și domnișoarele care au avut  rezultate deosebite la categoriile: Mamă, Sănătate, Educație, Antreprenoriat, Seniorat, Jurnalism, Artă/Cultură, Implicare socială, Forță Spirituală și Premiul pentru întreaga activitate. Ca și la edițiile anterioare, va fi acordat și Premiul de Excelență – Ambasadoarea Iașiului.

„Știu că această a cincea ediție va fi una excepțională pentru că excepționale sunt și personalitățile nominalizate: niște femei care îți deschid ușile sufletului și – prin influența lor subtilă – rămân pentru totdeauna” a punctat Cristina Nichita.

 

 

Advertisements

Related posts

Eveniment multicultural, de succes, la Moţca. Bucate alese şi invitaţi de seamă într-un cadru specific românesc

Ema Roman

Ziua Mondială a Creierului

Redacția

Un raport al Curţii Europene de Conturi aruncă în aer autostrada Iaşi-Tg. Neamţ

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site