NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Funcția de primar delegat a creat nebunie în Primărie: Axinte plânge după primar, Zanet după funcție!

Primarul Dumitru Pantazi a plecat voios în concediu în această dimineață însă, a lăsat în urmă un colectiv răvășit. Cei mai buni prieteni ai săi, viceprimarul Vasile Axinte și administratorul public Gică Zanet, sunt negri de supărare. Primul pentru că a fost împiedicat de lege să-și petreacă concediul cu edilul șef, iar al doilea că din cauza aceleiași legi nu a putut să rămână el primar delegat al municipiului în această perioadă.

 

Băile Felix, stațiunea unde primarul își petrece an de an concediul, va fi în aceste zile locul de întâlnire a unui numeros grup de pășcăneni. Este vorba despre oameni de afaceri din anturajul primarul Dumitru Pantazi care au decis să-și petreacă concediul împreună cu edilul șef. Din acest grup trebuia să facă parte și Vasile Axinte, însă cu doar două zile înainte de plecare, 31 august, a fost informat că primarul și viceprimarul nu pot avea concediu în aceeași perioadă.

Cum în planurile conducerii Primăriei era ca în locul celor doi funcția de primar să fie ocupată de administratorul public s-a mai produs o dramă în cercul celor trei. Drept urmare în această perioadă Axinte și Zanet au devenit ținta ironiilor angajaților din Primărie, care li se adresează amuzați cu titulatura de ”domnule primar delegat”.

Contactat telefonic viceprimarul Vasile Axinte a negat că ar fi avut bilete rezervate la Băile Felix la care a trebuit să renunțe, asta deși în discuțiile pe șoptite de dinaintea ședinței de Consiliu Local, Vasile Pleșca și cei trei studiau legea din care reieșea obligativitatea ca primarul să fie înlocuit doar de viceprimar.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Știri de la cititori: “Ne rupem mașinile când trecem bariera de la Lunca”

Ema Roman

Consilierul PNL, Marius Pintilie, despre prezența politicienilor la festivtățile de deschidere a noului an școlar:”Sunt afișări gratuite”

Răzvan Grecu

Drumul dintre localităţile Lespezi şi Vânători va fi modernizat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site