RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Franţa: Guvernul restrânge intervalul pentru booster la trei luni de la patru / Numărul de persoane la reuniuni publice limitat la 2.000 în interior şi 5.000 în aer liber. Va fi afectat campionatul de fotbal

Premierul francez Jean Castex a anunţat luni că numărul de persoane la reuniuni publice în interior va fi limitat la 2.000, iar în exterior la 5.000. Măsura va intra în vigoare de luni, 3 ianuarie, pentru timp de trei săptămâni, transmite News.ro. De asemenea, guvernul restrânge intervalul pentru booster la trei luni de la patru, potrivit Agerpres.

„Pentru a încetini răspândirea Omicron, adunările mari vor fi limitate la maximum 2.000 de persoane în interior şi maximum 5.000 de persoane în aer liber”, a declarat prim-ministrul într-o conferinţă de presă luni seară, la care a fost prezent în ministrul Sănătăţii, Olivier Veran.

Franţa a depăşit sâmbătă, în ziua de Crăciun, pragul de 100.000 de noi cazuri de COVID-19 în 24 de ore, un record fără precedent.

Această măsură se va aplica de luni, 3 ianuarie, şi pe o perioadă de trei săptămâni, a spus şeful guvernului.

  

În fotbal sunt astfel vizate etapele 20, 21 şi 22 din Ligue 1, cu meciuri precum Lyon – PSG (duminică, 9 ianuarie), Marseille – Lille (16 ianuarie), derby-ul OL-ASSE (21 ianuarie) sau Lens – Marseille (22 ianuarie).

Şaisprezecimile Cupei Franţei programate luni 3 ianuarie (PSG-Vannes,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

FOTOGALERIE Cele cinci zone sălbatice din București care ar putea fi transformate în arii naturale urbane deschise vizitatorilor

Redacția

Rareș Bogdan, mesaj pentru extinderea Schengen. Când ar putea intra aderarea României pe agenda unui Consiliu JAI

Redacția

Resctricțiile impuse de coronavirus bubuie și la WhatsApp: ce fel de MESAJE au fost interzise

Redacția
Încarcă...