NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

FOTO China a sancționat aproape 30 de persoane pentru niște „personaje urâte” din manualele de matematică

Autoritățile din China au pedepsit 27 de persoane pentru publicarea unui manual de matematică care a devenit viral din cauza unor ilustrații „teribil de urâte”, la mai bine de 10 ani de la lansarea lor, după o anchetă desfășurată de o echipă a Ministerului chinez al Educației, care a durat mai multe luni, potrivit The Guardian, citat de news.ro.

Copii chineziFoto: Bertha Wang / AFP / Profimedia Images

Investigația făcută de un grup de lucru al Ministerului chinez al Educației a constatat că manualele „nu erau frumoase”, iar unele ilustrații erau „destul de urâte” și nu „reflectau în mod corespunzător imaginea însorită a copiilor din China”.

  

Manualele de matematică au fost publicate de People’s Education Press cu aproape 10 ani în urmă şi au fost folosite în şcolile primare din toată ţara, însă au devenit virale abia în luna mai, după ce un profesor a publicat ilustraţiile.

Advertisements

Imaginile înfăţişează oameni cu feţe distorsionate şi pantaloni supradimensionaţi, băieţi care apucă fete de fuste şi cel puţin un copil care pare să aibă un tatuaj pe picior.

Opera deliberată a infiltraţilor occidentali în sectorul educaţiei.

Advertisements

Utilizatorii reţelelor sociale au fost în mare măsură amuzaţi de ilustraţii,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ciucă: Provocarea este să aducem mai aproape finalizarea MCV şi să demonstrăm că justiţia română funcţionează pe principiile spaţiului UE

Redacția

Doi noi secretari de stat la Proiecte Europene. Ce organizaţie a PNL îi susţine

Redacția

Preşedintele Iohannis, după ce Consiliul Europei a acordat Ucrainei şi Republicii Moldova statutul de candidate UE: Politica de extindere a primit un nou impuls

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site