RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

​Aprovizionarea magazinelor din București ar putea fi făcută numai noaptea, pentru fluidizarea traficului / Propunerea a stârnit reacții negative

Agenții economici din București ar putea fi obligați să facă aprovizionarea magazinelor doar noaptea, în intervalul orar 22.00 – 6.00, potrivit unui proiect pus în dezbatere publică de Primăria Capitalalei, la propunerea viceprimarului Stelian Bujduveanu. Nerespectarea programului de aprovizionare constituie contravenjie și se sancționeaza cu amendă cuprinsă între 3.000 și 5.000 lei. Scopul propunerii este de a fluidiza traficul, însă a strârnit mai multe reacții negative din partea bucureștenilor care au magazine la parterul blocului și spun că vor fi deranjați noaptea.

Blocuri reabilitate termic pe Șoseaua PantelimonFoto: HotNews/Catiusa Ivanov

Singura excepție este pentru terasele și magazinele din Centrul Istoric al Capitalei.

  

„Municipiul București este un oraș foarte aglomerat, cu trafic intens, cu multe centre comerciale mari și hypermarketuri, a căror aprovizionare este realizată de principiu cu autovehicule cu gabarit mediu și mare. Pentru a realiza o dezvoltare sustenabilă a Capitalei, printre obiectivele autorității publice locale se regăsesc fluidizarea traficului, reducerea poluarii și implicit îmbunătățirea calității vieții cetățenilor”, se arată în referatul de aprobare.

Propunerea a stârnit reacții negative, mai mulți cetățeni cerând retragerea proiectului.

”Va rog să regândiți acest proiect, la parterul blocului unde locuiesc se află un magazin care obișnuia să facă aprovizionarea în timpul nopții.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Turcia l-a convocat pe ambasadorul suedez la Ankara, după apariția montajului video în care președintele turc apare spânzurat și care ar fi fost realizat de Partidul Muncitorilor din Kurdistan în Suedia

Redacția

Raportul pieței românești de artă în anul recesiunii

Redacția

Serie A: Torino, Salernitana și Udinese au scăpat de carantină și vor putea juca duminică

Redacția
Încarcă...