RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Fostul fotbalist Decu Crângașu, jucător la Petrolul Ploiești în anii 70-80, a murit la 72 de ani

Fostul fotbalist Decu Crângaşu, component al echipei Petrolul Ploieşti în perioada anilor 70-80, a încetat din viaţă, sâmbătă, la vârsta de 72 de ani, a anunţat clubul prahovean pe site-ul său oficial.

Fost internaţional de juniori şi tineret, antrenor, observator la nivelul Federaţiei Române de Fotbal, Crângaşu a fost şi membru fondator al ACS Petrolul 52, fiind, astfel, unul dintre cei care au contribuit din plin la renaşterea clubului, în 2016.

Născut pe 5 mai 1951, Decu Crângaşu a început să practice fotbalul la Petrolul Ploieşti, unde a parcurs, practic, toate etapele, de la copii şi juniori până la echipa de seniori. A disputat, pentru Petrolul, 220 de jocuri oficiale oficiale (162 în Divizia A, 47 în Divizia B şi 11 în Cupa României), marcând 30 de goluri (18 în Divizia A, 9 în Divizia B şi 3 in Cupa României).

A debutat în Divizia A pe 30 martie 1969, într-un meci Petrolul – FC Argeş, iar ultima apariţie oficială în „galben-albastru” s-a consemnat pe 8 decembrie 1985 (FC Petrolul – Universitatea Cluj), sub comanda lui Mircea Dridea.

  

D

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciolacu: Nu putem vorbi de reconstrucţia Ucrainei fără o reconstrucţie a R. Moldova

Redacția

Polonia se va alătura Parchetului European, în încercarea de a beneficia de fondurile UE

Redacția

Orban, întrebat dacă l-ar mai fi susţinut pe Cîţu în cazul în care ştia datele despre trecutul său: „Cu siguranţă, nu”

Redacția
Încarcă...