RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Fost deputat AUR, dat în judecată de o consilieră concediată: „A făcut presiuni de toate tipurile”

Printr-un proces deschis la Tribunalul București, fostul deputat AUR (în prezent neafiliat) Nicolae Roman a fost dat în judecată de o fostă consilieră, Andreea Monica Vasiliu, care a reclamat că a fost concediată abuziv. Instanța a respins cererea hotărând că în acest caz, angajatorul a fost Camera Deputaților, nu deputatul Roman.

Deputatul Nicolae Roman, fost AUR, în prezent neafiliat FOTO Facebook/Roman Nicolae

Deputatul Nicolae Roman, fost AUR, în prezent neafiliat FOTO Facebook/Roman Nicolae

În procesul deschis la Tribunalul București, Andreea Monica Vasiliu a cerut anularea ordinului de încetare a contractului de muncă, dar și plata unor daune morale de 15.000 de lei. Fosta consilieră a deputatului Roman a arătat în instanță că a fost angajată la biroul parlamentarului începând cu luna ianuarie 2021. Consiliera a susținut că „a desfăşurat o activitate intensă, elaborând o serie de documente necesare demnitarului în mod deosebit în cadrul activităţii parlamentare desfăşurată la Camera Deputaţilor”.

Advertisements
  

Fosta consilieră a deputatului susține că „a avut o relaţie destul de bună cu pârâtul”, considerând colaborarea „cu un grad mare de eficienţă şi cu mulţumire de ambele părţi până la un punct”. Consiliera spune că lucra cu jumătate de normă la biroul deputatului Roman și cu jumătate de normă la cabinetul parlamentar al altui deputat AUR.

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Adrian Criț, directorul STB: Am pus pe site-ul companiei anunț pentru angajarea de șoferi/ Situația financiară a companiei este grav afectată după aceste cinci zile și ne vom afla în imposibilitatea plății salariaților/ Zi de zi s-au pierdut patru milioane opt sute de mii de lei

Redacția

După amputarea picioarelor, starea de sănătate a lui Roman Kostomarov s-a înrăutățit. Fostul campion olimpic a suferit un AVC

Redacția

Bode, întâlnire cu omologul german: M-a asigurat că va sprijini ferm o decizie favorabilă României în 8 decembrie

Redacția
Încarcă...