NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Formația Azur și Stand up Comedy, la Restaurant Uno

Restaurant Uno Pașcani vă invită în luna octombrie, la două zile de distracție, un mod plăcut de a vă petrece timpul liber.

 

  

Vineri, 5 octombrie, începând cu ora 20.00, melodiile „Mona”, „Pe nisipul de la mare”, „În staţie la Lizeanu”, „S-a rupt lanţul de iubire” şi multe altele,vor fi interpretate live de Nelu Vlad și formația Azur. Prețul unui bilet este de 50 lei.

De zeci de ani, formaţia Azur cânta muzică de petrecere pe ritmuri balcanice. Azur este o cunoscută formație de muzică de petrecere din România, înființată în anul 1984 la Brăila. Dintre formațiile de gen, Azur a rămas una dintre preferatele publicului românesc, fapt confirmat de discografia foarte bogată (peste 25 de albume).

Cu milioane de vizualizări pe youtube, Gabriel Gherghe și Victor Dragan sunt doi dintre cei mai iubiți comedianți din țară. Aceștia vin la Pașcani duminică, 7 octombrie, la Restaurant Uno Pașcani, pentru a susține un show “de tot râsul”. Prețul unui bilet este de 25 lei.

Gabriel  Gherghe a impresionat atât juriul de la iUmor, cât și publicul de acasă prin umorul său fin. Este catigătorul Stand-up Fest 2014 și face parte din noua generație a comediei.

Victor Dragan este caștigător al Premiului I la cele mai importante evenimente de profil din țară, Festivalul Internațional de Stand-up Comedy ( Cluj-Napoca 2016) și Stand-up Fest ( Brașov 2017), având o experiență de 7 ani în domeniu.

Pentru a vă rezerva bilete la cele două spectacole care au loc la Restaurant Uno, puteți suna la numerele de telefon: 0232/763.535./0769.071.303.  

Advertisements

Related posts

Ștefan Ionescu pleacă de la NewsPascani.com. De luni este redactorul șef al cotidianului băcăuan Deșteptarea!

Redacția

Liceul Teoretic “Miron Costin” dă startul Balurilor Bobocilor

Teona Gherasim

Oameni ai locului (3 Decembrie 2015): DESPRE BLOGGING ȘI FASHION CU DIANA IORDACHIOAIA / AMBIȚIA UNEI TINERE DIN PAȘCANI DE A STUDIA ÎN AFARA ȚĂRII

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site