NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Foc de artificii în noaptea de Revelion pe Esplanadă

Primăria municipiului Pașcani nu va mai organiza nici un spectacol în noaptea de Revelion pe Esplanadă ca în anii trecuți, din cauza lipsei fondurilor municipalitatea alegând să ofere locuitorilor doar un foc de artificii.

 

 „Pentru anul acesta vom organiza în noaptea de Revelion un foc de artificii în municipiul nostru, amplasamentul a fost hotărât de pirotehniști la baza scărilor în zona din vale. Sperăm ca anul viitor în funcție de bugetul pe care îl vom avea să organizăm activități mai ample cu această ocazie” , a declarat Dumitru Pantazi, primarul municipiului Pașcani.

 Totodată, și în acest an, duminică 30 decembrie începând cu ora 10.30 va avea loc „Festivalul de datini si obiceiuri de iarna”, aflat la a IV-a ediție. Manifestarea cultural-artistică va fi organizată de administraţia locală, iar păşcănenii vor avea ocazia să admire cele mai frumoase obiceiuri ale sărbătorilor de iarnă. Vor fi invitate să participe formații din comunele din zona municipiului Pașcani pe Esplanada din zona Vale.  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Primarii din județul Iași mai pot solicita bani pentru panourile fotovoltaice la gospodăriile izolate

Redacția

Curtea de Apel Iași a amânat decizia într-un proces în care municipiul solicită 4 milioane de lei

Răzvan Grecu

Primăria Târgu Frumos reabilitează ambulatoriul Spitalului ”Sf.Ioan”, cu fonduri europene

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site