RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fostul consilier al ministrului Economiei, membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani

Spitalul Municipal de Urgență Pașcani are de astăzi în componență un apropiat al actualului ministru al Economiei. Este vorba despre doctorul Zare Nazaryan, directorul adjunct al Direcției de Sănătate Publică Iași, cel care până acum ceva timp a ocupat funcția de consilier al senatorului Varujan Vosganian.    

 

 În această dimineață, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație, doctorul Zare Nazaryan a fost prezentat de către dr.Costică Pânzaru celorlalți membri ai consiliului. După ședință fostul consilier al ministrului Varujan a vizitat unitatea medicală și a purtat discuții cu managerul spitalului despre proiectele de viitor. Dr. Costică Pânzaru susține că directorul adjunct al DSP Iași i-a promis sprijin la Ministerul Sănătății, astfel încât demersul pentru clasificarea spitalului la nivelul trei de competență să se realizeze cât mai rapid.     

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Pintilie despre faptul că Jitaru a ajuns consilier juridic fără concurs: „Dacă este o astfel de problemă, atunci ea trebuie rezolvată”

Răzvan Grecu

Ancheta în dosarul AgroComplex s-a mutat la Finanţe Publice. Procurorii verifică circuitul documentelor

Marius Parteni

Știri de la cititori: Cum respectă primarul legea!? Edilul și un angajat au parcat mașinile pe trotuar

Redacția
Încarcă...