NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Florin Cîţu: „Este normal să avem o discuţie în coaliţie pe rectificarea bugetară”. Misiunea lui Dan Vîlceanu, să fie gardianul PNRR

Florin Cîţu a fost prezent la preluarea mandatului MInisterului Fondurilor Europene de către Dan Vîlceanu.

Preşedintele PNL a fost întrebat dacă va fi o discuţie în coaliţie pe tema rectificării bugetare, aşa cum au precizat surse liberale în cursul dimineţii. „Nu am spus că sunt nemulţumit, am spus că este normal să avem o discuţie în coaliţie despre rectificarea bugetară. Sunt resurse care vor fi alocate”, a spus preşedintele PNL. 

Fostul premier a declarat că misiunea sa a fost îndeplinită şi că „a promis oamenilor că vom avea PNRR-ul semnat anul acesta şi vom primi şi banii”.

„Pe 2 decembrie vom primi şi prima sumă, 1,89 miliarde de euro. De aici în continuare este misiunea domnului ministru să fie gardianul PNRR şi al reformelor din PNRR, să asigure că tot ce am pus acolo se va face în continuare”, a completat Florin Cîţu.

Advertisements
  

La rândul lui, Dan Vîlceanu a spus că preia ministerul cu grijă de a închide exerciţiul financiar 2014-2020 şi pentru a deschide toate programele operaţionale 2021-2027.

Advertisements

„Grija noastră a tuturor şi faptul că PNRR trebuie să înceapă să fie implementat. Suntem gardianul PNRR. Vreau să dau un mesaj ferm,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Prinţesa Mako, nepoata împăratului Japoniei, s-a căsătorit după ani de controversă

Redacția

Mesajul lui Marcel Vela pentru infractorii care se întorc în țară: „Vreau să le dau o veste proastă”

Redacția

Ciolacu: Votul Austriei, cadou pentru Putin. Gestul cancelarului este şi eşecul dreptei europene

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site