RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Florin Cîţu, despre oferta lui Cioloş pentru reintrarea USR PLUS la guvernare: O propunere neserioasă

Florin Cîţu, despre oferta lui Cioloş pentru reintrarea USR PLUS la guvernare: O propunere neserioasă

Declaraţii Guvern FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Florin Cîţu a fost întrebat ce părere are despre declaraţia făcută de copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş ca partidul său să propună premierul. În acest context, primul ministrul a declarat că, în cazul în care „în direcţia asta merg negocierile”, deja le consideră „neseriose”.

„O propunere neserioasă, sincer. PNL e cel mai mare partid de dreapta din România, va fi cel mai mare. Nu poţi să îi impui premierul. Dacă în direcţia asta merg negocierile, deja le consider neserioase şi nu are niciun sens”. adeclarat şeful Executivului, potrivit Digi24. 

  

”Cred că cea mai bună modalitate să ne asigurăm că putem face reforme este să facem o propunere de premier care să îşi asume reforme în numele Guvernului”, a declarat Dacian Cioloş. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-u

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Sancțiuni severe din partea FIFA pentru Uruguay, pentru incidentele de la CM 2022 Qatar

Redacția

În numai o zi, Rusia a lansat rachete de croazieră în Ucraina în valoare de aproape 100 de milioane de dolari,

Redacția

Premierul britanic Rishi Sunak spune că ”nu este practic” să ofere Ucrainei avioane de luptă / Downing Street a precizat că instruirea trupelor ucrainene pentru folosirea avioanelor Typhoon şi F-35 „extrem de sofisticate” ar dura prea mult

Redacția
Încarcă...