RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Filialele din Târgu Frumos și Podu Iloaiei și-au desemnat președinții

Duminică, 22 septembrie, au avut loc alegeri pentru funcția de președinte la organizațile Partidului Ecologist Român (PER) – din Târgu Frumos și Podu Iloaiei.

 

În sala mare de ședințe din cadrul Primăriei Târgu Frumos au fost prezente aproximativ 50 de persoane. Funcția de președinte a organizației a revenit Teodorei Stângu, care a obținut 24 de voturi. De asemenea, ca vicepreședinți au fost aleși Vasile Afilipoaie, Ionela Chiriac și Mădălina Vasilica Aștefanei. În funcția de secretar a fost ales Dorin Stângu.

  

La alegerile de la Podu Iloaiei au participat 40 de persoane. Cei aleși au fost Sorin Atanasov (președinte), Viorica Brândușa Ciobanu, Vasiel Hanu, Mihai Cernăuți (vicepreședinți) și Cătălin Ciobanu (secretar).

După alegerile desfășurate în cele două localități, conducerea PER Iași a revenit în Iași, unde a participat la marșul de protest împotriva Proiectului „Roșia Montană“.

La ședințele de alegeri din cele două localități au participat Constantin Pâslaru – președintele organizației județene, Ciprian Florescu, liderul interimarar al organizației Pașcani și Virgil Iordache, președintele Asociației Cetățenilor Abuzați din România.     

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

PSD a depus listele pentru Primărie și Consiliul Local

Marius Parteni

Cristian Rățoi prezent la alegerile PSD: „Mi-aș dori și eu să am tot timpul alături de mine astfel de oameni”. Citește discursul coordonatorului Pro România la confirmarea lui Dumitru Pantazi în fruntea PSD Pașcani!

Răzvan Grecu

Unde pot vota locuitorii din Târgu Frumos la alegerile prezidențiale. Locurile speciale pentru afișajul electoral (DOC)

Oana Cordoneanu
Încarcă...