NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Festivitatea de deschidere a Zilelor Orașului și premierea zeciștilor într-un cadrul formal

Sala multifuncțională a Primăriei Pașcani, a fost astăzi gazda festivității de deschidere a celei de a – VIII a ediții a Zilelor Municipiului Pașcani. 

 

Programul pe care autoritățile locale l-au pus în scenă a fost unul complex. În sală au fost prezente zeci de personalități ale municipiului și județului printre care Bogdan Abălașei, subprefectul județului Iași, Victor Chirilă, vicepreședinte CJ, senatorul Sorin Lazăr și Florin Constantinescu, Bogdan Alexa, vicepreședinte ANRSC, Costică Pânzaru, manager Spitalul Municipal Pașcani, precum și primarii din comunele arondate.

  

Prezentatorul evenimentului a fost artistul Adrian Enache.

Protopopul Pavel Postolachi a oficiat alături de 12 preoți din Protopopiat, serviciul religios. Mai apoi a urmat discursul primarului municipiului , Dumitru Pantazi, care a vorbit audienței despre proiectele de reabilitare a străzilor din oraș, dar și despre investițiile următoare.

Ulterior, oficialitățile au ținut discursuri în fața audienței prin care au felicitat olimpicii și nu în cele din urmă au fost felicitați cu diplome și flori.

Advertisements

Related posts

Pregătiri pentru concertul lui C.R.B.L. la Paşcani

Ema Roman

AMBASADORUL JAPONIEI OASPETE LA IAȘI

Redacția

Pășcănenii sunt așteptați luni la dezbaterea publică privind bugetul municipiului Paşcani pe anul 2017

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site