NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Festivitate de încheiere a anului școlar la Liceul ”Miron Costin”. 34 de elevi cu rezultate deosebite au fost premiați

Clopoțelul a sunat pentru ultima dată în acest an, la Liceul Teoretic ”Miron Costin”. La sfârșit de an școlar, conducerea unității alături de cadrele didactice, au pregătit o festivitate de premiere a elevilor.

 

La unitatea din zona vale au învățat pe parcursul anului școlar 2013-2014, 1.558 de elevi. Dintre aceștia, 372 au reușit să ajungă la faza județeană a olimpiadelor școlare.

Trei tineri au reușit să termine cei patru ani petrecuți la ”Miron Costin” cu media 10. Vorbim despre Larisa Pristavu, la clasa a XI-a, Alexandru Luchian  clasa a XII -a și de șefa de promoție la clasa a VIII -a, Nela Ion, care a terminat și ea cu media 10.

Mai mult, 34 de elevi au fost premiați la festivitatea de astăzi pentru rezultatele deosebite obținute în concursurile școlare și extrașcolare. Nici trupele de teatru ale liceului nu au fost uitate.

Elena Grosu este elevă în clasa  a VI -a, și a reușit să termine anul cu media generală 10. Aceasta a participat la zece concursuri, dintre care la șapte a obținut premiul I.

”Acest an a fost destul de ușor, am participat la zece concursuri dintre care la șapte am obținut premiul întâi. Astăzi am primit și coroniță pentru că am obținut media zece pe parcursul acestui an școlar” ne-a declarat Elena Grosu, eleva în clasa a VI -a, la Liceul Teoretic ”Miron Costin”.

Directoarea liceului, Carmen Apostol, ne-a declarat că este extrem de mulțumită de rezultatele obținute pe parcursul acestui an școlar.

”Anul școlar 2013-2014, a fost un an foarte bun pentru noi. Am avut din cei 1.558 de elevi, 372 au participat la faza județeană a olimpiadelor școlare și doi elevi la faza națională. Au obținut în total 273 de premii și mențiuni, ceea ce spunem noi că este un rezultat extraordinar de bun. În afară de aceste rezultate, avem copii care au terminat cu media 10. Am premiat astăzi și elevii care au obținut rezultate la concursurile școlare și extrașcolare cât și trupele de teatru”, ne-a declarat Carmen Apostol, directoarea Liceului Teoretic ”Miron Costin”.

Vezi lista pemianților aici

Advertisements
Loading...

Related posts

10 ani de Colegiu Național „Mihail Sadoveanu” sărbătoriți în Centenarul Marii Uniri. Lansare de film documentar și volum omagial

Oana Cordoneanu

Elevii olimpici vor beneficia de burse în valoare de 1900 de lei pe lună, timp de un an

Redacția

ELEVII UNIRIŞTI – PREMIUL DE EXCELENŢĂ PENTRU CEL MAI BUN FLASH MOB

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site