NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Festivalul Tradițional al Bâlciurilor de la Târgu Frumos a fost anulat

Printr-un anunț făcut pe pagina de Facebook, Primăria orașului Târgu Frumos îi informează pe cetățeni că Festivalul Tradițional al Bâlciurilor, care avea loc anual, nu se va mai desfășura anul acesta.

Decizia conducerii orașului are legătură cu numărul crescut din ultimele zile a cazurilor de infectare cu coronavirus.

“Având in vedere evoluția numărului de cazuri de infestare cu covid-19 din ultimele zile și măsurile dispuse pentru diminuarea impactului de risc vă comunicăm că în acest an autoritatea publică locală NU MAI ORGANIZEAZĂ evenimentul “Festivalul anual al bâlciului” și nici nu a autorizat un alt eveniment de acest gen.”, este anunțul de pe pagina de Facebook a Primăriei.

Festivalul Tradițional al Bâlciurilor a avut loc ultima data anul trecut pe data de 13 iulie. Târgoveții s-au bucurat de terase cu bucătărie tradițională, concert cu invitați speciali și alte activități.

loading...
Advertisements

Related posts

Lista drumurilor care vor fi plombate în această vară

Redacția

Corupţie şi trafic de influenţă la Primăria Paşcani: Datoria AgroComplex Lunca ştearsă ilegal din contabilitatea Primăriei. Prefectul Romeo Olteanu presat de conducerea PSD Iaşi să-l sancţionze pe secretarul Mircea Zuzan dacă nu se supune!

Răzvan Grecu

Amplasamentul unde a funcționat patinoarul, a fost curățat de nisip

Răzvan Grecu
Încarcă...