NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acțiune de prevenție a Poliției Municipiului Pașcani. O femeie sancționată pentru că vindea produse expirate

Joi, 9 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani, Secția 6 Poliția Rurală Pașcani au  desfășurat o acțiune pe raza comunei Cristești, pentru prevenirea accidentelor rutiere și a consecințelor acestora, cât și pentru prevenirea și combaterea de comerț ilicit.

În cadrul verificarilor, polițiștii au controlat 26 de autovehicule, 5 unități economice și au legitimat 77 de persoane.

Aceștia au sancționat cu o amendă contravențională în valoare de 5500 lei, o gestionară a unei societăți comerciale, pentru că nu avea afișate prețuri la toate produsele și a oferit produse cu termenul de valabilitate expirat. De asemenea, femeia nu purta masca de protecție.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, dintre care 27 conform O.U.G. nr. 195/2002, iar 18 conform Legii nr. 12/1990. Valoarea sancțiunilor aplicate este de 16.250 lei. A fost reținut un permis de conducere.  

  

Advertisements

Related posts

1.500 de lei, o cameră foto și un telefon a furat un minor din mașina unor brașoveni veniți la rude în Stolniceni-Prăjescu

Marius Parteni

Tânără amendată cu 1.500 lei pentru comerț ilicit

Redacția

Doi frati din Târgu Frumos declară cu tarie că iși urăsc mama. “Aducea acasa cam 100-200 de milioane pe saptamana”

Redacția
Încarcă...