RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acțiune de prevenție a Poliției Municipiului Pașcani. O femeie sancționată pentru că vindea produse expirate

Joi, 9 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani, Secția 6 Poliția Rurală Pașcani au  desfășurat o acțiune pe raza comunei Cristești, pentru prevenirea accidentelor rutiere și a consecințelor acestora, cât și pentru prevenirea și combaterea de comerț ilicit.

În cadrul verificarilor, polițiștii au controlat 26 de autovehicule, 5 unități economice și au legitimat 77 de persoane.

Aceștia au sancționat cu o amendă contravențională în valoare de 5500 lei, o gestionară a unei societăți comerciale, pentru că nu avea afișate prețuri la toate produsele și a oferit produse cu termenul de valabilitate expirat. De asemenea, femeia nu purta masca de protecție.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, dintre care 27 conform O.U.G. nr. 195/2002, iar 18 conform Legii nr. 12/1990. Valoarea sancțiunilor aplicate este de 16.250 lei. A fost reținut un permis de conducere.  

  

Related posts

Ofițerul antidrog care l-a prins pe traficantul mexican: A venit în România pentru că se simțea în siguranță. Voia să dezvolte rețeaua

Redacția

Tânăr din Costești, extrădat din Danemarca și băgat la închisoare

Redacția

Cum ar putea rămâne șoferii români fără permis auto în doar 3 zile. Schimbarea propusă de MAI în Codul Rutier

Redacția
Încarcă...