NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Ceremonie de premiere pentru zeciștii ieșeni de la Examenele Naționale. Pășcăneanul Andrei Anușca prezent la eveniment

Inspectoratul Școlar Județean Iași și Primăria Municipiului Iași au organizat o festivitate ce a avut loc ieri, 9 iulie 2020 la Teatrul de Vară din Grădina Palas din Iași și a avut scopul de a premia toți elevii din județul Iași care au obținut media 10 la Evaluarea Naționala și la Bacalaureat. Anul acesta 68 de elevi din județul Iași au obținut media zece: 50 la Evaluarea Națională și 18 la Bacalaureat.

Municipiul nostru a fost reprezentat pe podium de Andrei Anușca, elev la Liceul Teoretic „Miron Costin”, care de asemenea, a fost și șef de promoție.

“Astăzi am urcat pe podiumul ieșean al absolvenților de nota 10. Primăria Iași, alături de Inspectoratul Școlar Județean Iași, a premiat absolvenții ieșeni care au luat nota 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat.

Felicitari, Andrei Anușca pentru nota 10 la Evaluarea Națională, datorită ție suntem în top.”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Liceului Teoretic „Miron Costin”.

Pentru a evita răspândirea coronavirusului, elevii prezenți la eveniment au fost grupați în trei serii succesive, iar toți cei prezenți au purtat mască.

Zeciștii care au participat la eveniment au fost premiați de Inspectoratul Școlar Județean Iași cu cărți de cultură generală și plachete simbolice.

Advertisements

Related posts

La sediul Inpectoratului Județean de Poliție Iași au început înscrierile pentru admiterea la școlile de agenți de poliție, din Câmpina și Cluj

Redacția

CJ da milioane de lei pentru fructele elevilor din scoli

Redacția

Legea referitoare la programul-pilot de acordare a unei mese calde elevilor si prescolarilor a fost promulgata

Redacția
Încarcă...