NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Limitatoare de viteză și lămpi la trecerile de pietoni din zona unităților de învățământ

Administrația locală susține că până la începerea noului an școlar vor lua măsuri de semnalizare a trecerilor din apropierea unităților de învățământ. Asta din cauza traficului ce se va intensifica, iar șoferii trebuie să fie mai atenți.

 

  

Așadar, în perioada următoare vor fi amplasate în dreptul școlilor limitatoare de viteză, pentru a fi evitate accidentele.

„În urma celor discutate în comisia rutieră, privind solicitarea Școlii Luncă de a fi puse indicatoare privind reducerea vitezei, Primăria Municipiului Pașcani a semnat zilele trecute un contract cu o societate privind achiziționarea unor limitatoare de vitezeă. Ele vor ajunge săptămâna viitoare, urmând a se monta cu prioritate în zona școlilor, inclusiv la Școala Lunca. Vor fi puse pentru a oferi mai multă sig uranță copiilor, părinților și bunicilor când trec strada”, a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt al Primăriei Pașcani.

Discuții pe marginea acestui subiect au fost purtate în ultima ședință a Comisiei Tehnice de Organizare a Circulației. Trecerile de pietoni din fața școlii Iordache Cantacuzino, CF Unirea, Miron Costin și chiar din suburbii vor fi mai semnalizate, cel puțin la mod declarativ. Și iluminatul va fi verificat în aceste zone. Măsurile vor fi puse în practică până la începutul anului școlar.

 

Advertisements

Related posts

TOȚI angajații din sistemul public și din cel privat primesc BANI pentru CONCEDIU

Redacția

Scoateți deșeurile în funcție de programul operatorului! Primăria va face verificări în teren, pentru creșterea gradului de colectare!

Marius Parteni

Recensământul agricol începe pe 10 mai

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site