RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Festivalul Curcubeul Artelor – secțiunea Muzică! Trofeul a fost câștigat de Grupul Vocal “Lăzărelul” din Iugani

Cea de-a treia ediție a Festivalului Curcubeul Artelor, organizat de Casa Municipală de Cultură, a luat sfârșit. Anul acesta, Trofeul Curcubeul Artelor la secțiunea Interpretare Muzicală a fost câștigat de Grupul Vocal Lăzărelul de la Școala Gimnazială Iugani, coordonat de profesor Monia Grădinaru.

 

 

  

Juriul a decis să ofere un premiu special Fanfarei Miniband Trubadurii a Casei de Cultură, al cărei profesor coordonator este Mihăiță Atomei.

Premiile pentru interpretare voce și instrumente adică locurile 1, 2, 3 pe secțiuni și categorii de vârstă au fost înmânate de directorul instituției Daniela Calistru, alături de membrii juriului: de la Universitatea de Arte “G. Enescu” Iași lect. univ. dr. Chițu Ciprian, lect. univ. dr. Luchian Florin și prof. Romeo Preotu de la Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” Pașcani.

Festivalul pentru Copii și Tineret Curcubeul Artelor a fost organizat de Casa de Cultură Mihail Sadoveanu, în parteneriat cu Universitatea de arte “George Enescu” Iași și Inspectoratul Școlar Județean Iași.

Concursul reunește în fiecare an zeci de copii talentaţi, din întreg judeţul Iaşi, care îşi doresc să se afirme. Își propune promovarea și stimularea spiritului de competiție, descoperirea talentelor interpretative, a valorilor muzicale, încurajarea creației de cantece pentru copii cât și un schimb de experiență privind modalități de interpretare a muzicii.

Related posts

Clubul Copiilor Pașcani: ”Carnavalul fulgilor de nea” (VIDEO)

Redacția

Întâlnirea anuală a tinerilor din Protopopiatul Pașcani

Redacția

Dumitru Pantazi a împlinit astăzi 68 de ani. A lipsit de la ședința Consiliului Local

Redacția
Încarcă...