NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Fermierii din Lespezi se vor intalni cu reprezentantii CAJ

 

Camera Agricola Judeteana va desfasura mai multe actiuni in acest an in cadrul proiectului „Sprijin pentru organizarea si functionarea formelor asociative„. Urmatorul eveniment se va desfasura in comuna Lespezi pe data de 1 februarie. Scopul acestei intalniri este de a sprijini crescatorii de ovine si caprine in vederea accesarii subventiilor pe pasune si a fondurilor europene prin proiecte pe diverse masuri de finantare si a altor probleme de actualitate, in contextul existentei in zona a unui efectiv semnificativ de animale.

La eveniment vor participa reprezentanti ai unor  firme producatoare si furnizoare de furaje pentruanimale,reprezentanti ai unor banci care acorda credite agricole, prof. univ. Constantin Pascal – Facultatea de Zootehnie, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Iasi, reprezentantii Camerei Agricole Judetene (CAJ) Iasi – Director executiv Monica Ionela Pandelea. Participantii vor fi premiati prin tragere la sorti, iar castigatorul va primi un sac de furaje pentru animale.


„Ne dorim ca activitatile noastre in teren sa fie foarte dinamice si motivante pentru producatorii agricoli, motiv pentru care apreciez si incurajez initiativele partenerilor nostri din acest grup de lucru, impreuna cu care am demarat un proiect privind vizite in toate cele 93 de comune ale judetului Iasi. Reusita acestui demers depinde intr-o foarte mare masura de implicarea si cooperarea producatorilor agricoli, care trebuie sa constientizeze faptul ca ei reprezinta un imput indispensabil in procesul de prestare de servicii de consultanta si promovare al agriculturii”, a declarat directorul executiv al CAJ Iasi.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Bucurie la Mircești: Unirea – Otelul Galați 1-0!

Marius Parteni

Un viceprimar acuzat de corupţie a recunoscut tot după ce primarul, acuzat şi el, a murit subit

Redacția

Un tanar din Cristesti a fost injunghiat

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site