RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Femeie infectată cu fentanil de la o bancnotă ridicată de pe jos: „Este ca și cum corpul tău se stinge”

Un gest aparent banal putea fi fatal pentru o femeie din Statele Unite. Ea a ridicat de pe jos o bancnotă de un dolar. La scurt timp a început să se simtă rău. Bancnota era impregnată cu fentanil, un drog care face ravagii în toată lumea. Acțiunea s-a petrecut în statul Kentucky.

Femeia a mers la restaurant împreună cu familia ei – soțul și copiii. La un moment dat, Renee a început să se simtă rău, iar senzația s-a răspândit rapid în tot corpul.  Speriat, soțul ei a dus-o la spital, unde a fost internată. Din fericire, datorită intervenției rapide a personalului medical, tânăra a început să se simtă mai bine după câteva ore.

„Am văzut o bancnotă de un dolar. Nu m-am gândit la nimic rău și am ridicat-o. Nu puteam nici să respir. Era ca o senzație de arsură, care pornea de la umeri și se ducea în jos. Este ca și cum corpul tău se stinge”, a declarat Renee.

Fentanilul este un analgezic opioid sintetic extrem de puternic, care este utilizat în principal pentru a trata durerea severă, cum ar fi cea asociată cu cancerul sau intervențiile chirurgicale majore.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

STUDIU: Tot mai mulți americani se declară atei, agnostici sau fără o anumită religie

Redacția

Maia Sandu, în Parlamentul de la Chișinău: „În 2030, Republica Moldova trebuie să fie țară membră a Uniunii Europene”

Redacția

Cum cheltuiește Guvernul banii din PNRR

Redacția
Încarcă...