NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Femeia care şi-a ucis soţul cu cuţitul de bucătărie: arest prelungit încă o lună

Femeia din Cucuteni care şi-a ucis soţul a fost prezentată judecătorilor de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal. Maria Andrieş a fost acuzată că în noaptea de joi spre vineri şi-ar fi înjunghiat soţul, pe fondul unui conflict casnic. 

Bărbatul ar fi încercat să îşi lovească soţia cu o rangă, iar femeia s-ar fi apărat cu un cuţit, lovind în zona inimii. Rana provocată a fost adâncă de doar 2 cm, dar i-a provocat totuşi decesul bărbatului de 64 de ani, echipajul SMURD trimis la faţa locului nereuşind să-l resusciteze.

Advertisements

Procurorii au cerut judecătorilor arestarea preventivă a femeii pe un termen de 30 de zile, solicitare aprobată de magistraţi. Maria Andrieş va rămâne după gratii până pe 9 octombrie inclusiv, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie. Fapta este pedepsită de Codul Penal cu închisoarea pe un termen cuprins între 12 ani şi 6 luni de închisoare şi 25 de ani de detenţie sau chiar cu închisoarea pe viaţă. 

ziaruldeiasi.ro

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Polițist în misiune, lovit cu piatra în cap. Judecătoria Pașcani a emis mandat de arestare preventivă

Redacția

Magistrații au decis în cazul pădurarului omorât la Sirețel. Un tânăr de 17 ani va executa 7 ani într-un centru de detenție

Redacția

400 de deţinuţi din Penitenciarul Iaşi, evacuaţi dintr-o clădire cu rism seismic. Alţi 200 au fost eliberaţi cu recursul compensatoriu

Redacția
Încarcă...