NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Blocul suveranist al AUR, adunare pestriță de partide: de la antioccidentali la foști contestatari

Polul suveranist pe care cei din AUR îl vor construit în jurul său are în componență tot felul de partide, unele cu retorică anti-Occident sau formațiuni care au atacat Alianța până în urmă cu câteva luni.

simion tarziu aur FOTO  Inquam Photos / Ilona Andrei

AUR-ul lui George Simion vrea să atragă tot felul de partide în blocul suveranist FOTO Inquam

Săptămâna trecută, Alianța pentru Unirea Românilor a organizat un eveniment de promovare, „România. Țară eșuată?”, prima conferință „dedicată proiectului politic pe care AUR îl va prezenta la finalul acestei luni”, după cum a transmis formațiunea.

  

Dezbaterea a fost „premisa de la care AUR propune o analiză profundă a stării actuale în care se găsește societatea românească și punctul de plecare pentru identificarea unor soluții serioase, durabile și eficiente de redresare”. La dezbatere, George Simion a spus că a invitat și alți lideri de partide, care nu sunt reprezentate în Parlamentul României, să facă parte dintr-un bloc politic „suveranist”, alături de AUR, la viitoarele alegeri.

Advertisements
Advertisements

La insistențele ziarului „Adevărul”, Departamentul de comunicare al formațiunii politice a precizat că AUR dorește constituirea unei „largi coaliții naționale care să susțină construcția unui proiect de tara pe cel puțin 10 ani”. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Însărcinatul cu afaceri al SUA în România: Statele Unite se mândresc să numească România prietenă şi Aliată

Redacția

Iohannis, convorbire telefonică cu Zelenski: L-am asigurat de sprijinul deplin al României

Redacția

Primăria Florești (Cluj) montează 25 de hidranți noi, din cauza incendiilor apărute în ultimele luni, între blocuri. Primarul avertizează asupra grătarelor făcute pe balcon

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site