RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Familiile celor șapte violatori din Vaslui, terorizate de scrisori anonime. Copiii lor, castrați chimic și cu “glandul” decorat cu belciuge metalice

Familiile celor sapte violatori din localitatea vasluiana Valeni au primit acasa, prin posta, cate o scrisoare in care sunt anuntati ca fiii lor vor urma procedura de castrare dupa ce vor fi eliberati din inchisoare.

 

Toate cele sapte familii din Valeni au primit scrisorile care au continut identic. Expeditorul acestora a decupat din ziare cate o fotografie cu fiecare condamnat pe care a lipit-o pe foaia pe care este scris mesajul. Niciuna dintre scrisori nu este semnata si, potrivit informatiilor de pe plic, au fost expediate din Bucuresti. 

  

Familiilor celor sapte sunt anuntate ca dupa iesirea fiilor din inchisoare vor fi contactate de ”personal calificat” pentru ca tinerii sa fie ”castrati chirurgical”, fiind asigurati ca vor fi respectate ”normele de iginena.”

Iata continutul scrisorilor:

“In scopul intaririi efectelor educative a pedepselor pronuntate de Justitia Romana, dupa iesirea din penitenciar veti fi contactati de personal calificat in scopul efectuarii operatiei de castrare chirurgicala, crestare/incizare artistica a glandului si montarea unui belciug metalicdecorativ – cu sau fara anestezie, la cererea persoanei. Se garanteaza respectarea normelor de igiena. Aceasta actiune educativa se va desfasura atat pe teritoriul national sau in strainatate pe o durata nedeterminata pana la finalizarea acesteia. Resturile biologice rezultate in urma operatiei vor putea fi puse la dispozitia persoanelor interesate in stare conservatã in formol in recipienti etansi si sigilati sau in stare deshitratata. Va multumim pentru viitoarea colaborare!”

Scrisorile au produs revolta in randul familiilor celor sapte, care, la aproape trei ani de la incarcerarea fiilor, au renuntat la atitudinea ostila si sfidatoare, admitand ca fiii lor ”au gresit si platesc pentru asta”. In opinia lor, asftel de scrisori nu fac decat sa accentueze ”dramele pe care le traiesc”. ”Toti am primit scrisorile astea! Acelasi continut. Difera doar fotografia. Ce sa facem? Pe cine sa dau in judecata? Ce sa faca politia, daca e anonima? ”, afirma tatal lui Petrica Bolboceanu.

Sursa

 

Related posts

Legea privind extinderea atribuţiilor Poliţiei, promulgată

Redacția

Instanța, sesizată pentru un magistrat din Pașcani ce și-a recunoscut vinovăția

Redacția

Acțiune a polițiștilor pentru siguranța comunității la Pașcani. Bărbat sancționat pentru că nu purta mască

Redacția
Încarcă...