NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Familia unui veteran de război – îngrijorată că nu va avea loc de veci pentru acesta!

Cum rămâne cu locurile de veci? Aceasta a fost întrebarea unui păşcănean pentru edilul oraşului. Venit în audienţe la Primărie, bărbatul a precizat că îl reprezintă pe socrul său, un veteran de război care anul acesta, în septembrie, împlineşte 100 de ani.

 

Lipsa locurilor de veci din cimitirul municipal este de notorietate motiv pentru care păşcăneanul şi familia sa sunt îngrijoraţi cu privire la soarta bătrânului.

“Am împuternicire pentru el. Vrea să ştie omul că, dacă moare mâine, va avea unde să fie îngropat”, a declarat păşcăneanul.

Acesta a dorit să afle de la edilul local dacă sunt şanse ca noul cimitir să fie deschis curând. În replică, Dumitru Pantazi a menţionat că momentan se lucrează la proiectul cu aleile care vor traversa cimitirul.

Tot bărbatul a expus şi lipsa reţelelor de canalizare de pe strada Abator, situaţie despre care edilul local nu a comentat prea mult.  

“Am înţeles că anul acesta aveţi fonduri să faceţi canalizare pe strada Abator. Vreau să-mi confirmaţi sau să-mi infirmaţi. Aş vrea să fie ca în Fântânele”, a spus păşcăneanul. “Da, strada Abator nu are canalizare şi e chiar lângă staţia de epurare. O să vedem cum rezolvăm”, a replicat edilul local.  

Advertisements

Related posts

Fostul secretar al Primăriei a câștigat un proces cu RAGCL. Procurorii DNA cercetează cazul!

Răzvan Grecu

Mâine – program normal la Primărie şi Finanţele Publice Locale

Ema Roman

Consilierul Pantazi le plângea de milă asistaților sociali, devenit primar îi vede ca pe niște profitori

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site