RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Familia unui veteran de război – îngrijorată că nu va avea loc de veci pentru acesta!

Cum rămâne cu locurile de veci? Aceasta a fost întrebarea unui păşcănean pentru edilul oraşului. Venit în audienţe la Primărie, bărbatul a precizat că îl reprezintă pe socrul său, un veteran de război care anul acesta, în septembrie, împlineşte 100 de ani.

 

Lipsa locurilor de veci din cimitirul municipal este de notorietate motiv pentru care păşcăneanul şi familia sa sunt îngrijoraţi cu privire la soarta bătrânului.

  

“Am împuternicire pentru el. Vrea să ştie omul că, dacă moare mâine, va avea unde să fie îngropat”, a declarat păşcăneanul.

Acesta a dorit să afle de la edilul local dacă sunt şanse ca noul cimitir să fie deschis curând. În replică, Dumitru Pantazi a menţionat că momentan se lucrează la proiectul cu aleile care vor traversa cimitirul.

Advertisements
Advertisements

Tot bărbatul a expus şi lipsa reţelelor de canalizare de pe strada Abator, situaţie despre care edilul local nu a comentat prea mult.  

“Am înţeles că anul acesta aveţi fonduri să faceţi canalizare pe strada Abator. Vreau să-mi confirmaţi sau să-mi infirmaţi. Aş vrea să fie ca în Fântânele”, a spus păşcăneanul. “Da, strada Abator nu are canalizare şi e chiar lângă staţia de epurare. O să vedem cum rezolvăm”, a replicat edilul local.  

Related posts

Material antiderapant în valoare de 176.000 lei pentru Paşcani

Ema Roman

Șefii Primăriei au uitat de hotărârea prin care în weekend un sens de mers din zona centrală este închis. O vor face după intervenția Actualitatea Tv!

Marius Parteni

Propunere: Restricții de circulație pentru mașinile școlilor de șoferi

Irina Gherasim
Încarcă...