NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Doi adulţi şi un copil surprinşi în timp ce dormeau pe o bancă din oraş! Când se deschide centrul social la Paşcani?

Pe siteurile de socializare circulă în aceste zile o imagine în care apar doi adulţi şi un copil care dorm pe o bancă de pe Esplanada din Paşcani. Imaginea a stârnit îngrijorare şi revoltă din partea păşcănenilor care au cerut implicarea autorităţilor.

 

  

 

La Paşcani există o tentativă pentru înfiinţarea unui centru social destinat persoanelor nevioaşe. Chiar dacă proiectul a primit aprobare din partea consilierilor locali, și s-au discutat măsurile necesare pentru transformarea locației, totul a rămas în aer. Iată ce declară edilul local cu privire la acest subiect: „Avem proiect de hotărâre pentru amenajarea unui centru de zi şi de noapte, precum şi două locuinţe sociale. Avem prevăzuţi banii şi suntem în procedură de achiziţie”, a declarat edilul Dumitru Pantazi.

Centrul social destinat categoriilor de persoane sau familiilor vulnerabile, de pe raza municipiuluii ar urma sa fie amenajat in fostul sediu al Fundaţiei  „Ştefan Cel Mare şi Sfânt”, din piaţa deal.  

Sursa foto Facebook

 

Advertisements

Related posts

Primăria Pașcani: Zero lei virați Spitalului Municipal pentru achiziția de teste, materiale sanitare și aparatură!

Marius Parteni

Proiectul privind contractul de delegare către ARSACIS și ApaVital retras de pe ordinea de zi pe motiv că negocierile nu au fost concludente. Un consilier local nu a primit dreptul de a participa la negocieri

Răzvan Grecu

Luni, la Primăria Pașcani, vor fi consultări între ApaVital și cetățeni

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site