NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Exclusiv! NewsPascani.com publică documente oficiale care demonstrează fraudarea concursului de la Eco Salubritate! (DOC)

NewsPascani.com a intrat în posesia documentelor care au fost întocmite cu ocazia concursului organizat pentru recrutarea directorului general al Eco Salubritate. De această procedură s-a ocupat societatea comercială Fox Management Consultants, prin expertul Magdalena Radu.

 

 

  

Din documentele oficiale, intrate în posesia ziarului, rezultă că la întocmirea matricei rezultatelor finale s-a consemnat, în fals, situații ce nu corespund adevărului. Mai exact, expertul a susținut că Leonard Dumitru Ursu ar fi dovedit „experiență și practică de succes în a redresa societăți comerciale și a le îmbunătăți performanțele”.

Matricea rezultatelor finale a fost întocmită în data de 26 aprilie a.c., iar la exemplele prin care expertul și-a susținut opinia că Leonard Dumitru Ursu a dovedit experiență și practică regăsim societatea comercială Meridian Motor Service SRL.

 Magdalena Radu, de la Fox Management Consultants, a concluzionat în documentul amintit, cu referire la Leonard Dumitru Ursu, că un exemplu al experienței și practicii de succes în redresarea societăților este: „societatea Meridian Motor Service SRL la care a  fost administrator special și pe care a reușit să o redreseze din situația de insolvență în care se afla”.

 În realitate, societatea Meridian Motor Service SRL se află în continuare în stare de insolvență așa cum rezultă și din certificatul de informare emis de Registrul Comerțului la solicitarea NewsPascani.com, dar și din consultarea pe portalul instanțelor a dosarului nr. 5264/99/2014, unde se observă că pe data de 5 mai 2018 s-a dat termen în vederea derulării planului de reorganizare pentru data de 3 octombrie 2018.

 Contactată telefonic pentru a explica această neconcordanță între situația reală a societății Meridian Motor Service SRL și cele consemnate în documentul intitulat „Matricea rezultatelor finale”, Magdalena Radu, expertul de la Fox Management Consultants, a susținut că nu dorește să răspundă la această întrebare acuzând faptul că NewsPascani.com a scris numai „idioțenii” despre acest concurs. Totuși, aceasta a făcut o referire la cele consemnate în această matrice întrebând retoric, dacă noi am văzut actele contabile ale acestei societăți.

 NewsPascani.com a încercat să ia legătura cu Iulian Moraru, președintele Consiliului de Administrație al SC CLP Eco Salubritate, pentru a obține un punct de vedere față de această situație, însă acesta nu a răspuns apelurilor noastre telefonice și nici mesajelor trimise pe telefonul mobil.

 Concursul pentru ocuparea postului de director al Eco Salubritatea a fost unul controversat, acesta fiind anulat parțial în primă fază, după ce NewsPascani.com a scris despre faptul că nu au fost respectate procedurile din anunțul concursului.

 Săptămâna viitoare, NewsPascani.com va publica alte două documente oficiale care au stârnit în Consiliul de Administrație al Eco Salubritate suspiciuni privind autenticitatea lor.

 Certificat informare meridian motor service

Matrice rezultate finale Leonard Ursu

Advertisements

Related posts

Guvernul nu are nici cea mai mica intentie de a finanta barajul Lunca Pascani

Redacția

Lovitură dură din partea Prefecturii Iaşi pentru consilierii locali: 3 hotărâri au fost declarate nelegale la sesizarea secretarului Mircea Zuzan! RAGCL, PSA şi Eco Salubritatea funcţionează cu vechile Consilii de Administraţie!

Răzvan Grecu

Calvarul locuitorilor de pe strada Nicolae Iorga se va sfârși la toamnă

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site