NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

„Unirea” nu l-a uitat pe profesorul Sofron! Sala de sport îi va purta numele, la fel şi o competiţie sportivă de handbal

Omagiu pentru profesorul Sofron. Sala de sport  în care Vasile Sofron şi-a desfăşurat, mai bine de 30 de ani, orele şi antrenamentele, îi va purta numele.

 

Începând din această săptămână, sala de sport a Colegiului Tehnic de Căi Ferate “Unirea” se va numi Sala de Educație Fizică și Sport „Vasile Sofron”.

“Domnul profesor Vasile Sofron va rămâne mereu în amintirea tuturor colegilor și elevilor săi, iar sala  în care domnia sa și-a desfășurat orele de sport si antrenamentele pe parcursul a peste 30 de ani, îi va purta numele.  Placheta pe care este gravat numele domniei sale nu reprezintă decât un umil semn de recunoştinţă profundă din partea conducerii, dar și a colegilor,  pentru cel care a fost  profesorul, antrenorul și directorul adjunct al colegiului nostru, domnul  Vasile Sofron”, a declarat Alina Turcu, colega de catedră a fostului profesor de sport. 

Numele îndrăgitului profesor de sport şi fost director adjunct al Colegiului „Unirea” nu va fi uitat. El va dăinui zeci de ani de-acum înainte, pe buzele profesorilor şi elevilor. De la anul, în fiecare lună ianuarie, la „Unirea” va fi organizat Memorialul Vasile Sofron la Handbal. 

„Ne-am mai gândit la un lucru extrem de important care i-ar fi plăcut domnului profesor Sofron, şi anume acela de a organiza în fiecare an, în luna ianuarie, atunci când domnul profesor îşi sărbătorea ziua de naştere, să-i organizăm Memorialul Vasile Sofron la Handbal. Dumnealui era extrem de îndrăgostit de acest sport şi era unul dintre specialiştii jocului de handbal din judeţ”, a precizat Alina Turcu, profesor de Educaţie Fizică şi Sport la Colegiul Tehnic de Căi Ferate Unirea Paşcani. 

loading...
Advertisements

Related posts

Start vot pentru premiile Actualitatea TV 2014!! Vezi cine sunt nominalizații și votează-ți preferații

Redacția

Crăciunul pe stil vechi! Cum au petrecut ruşii lipoveni din Brăteşti (VIDEO)

Ema Roman

A murit actorul Nae Lăzărescu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site