NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Facebook va permite utilizatorilor să transmită în direct un apel video cu până la 50 de persoane

Facebook a anunţat joi că lansează o funcţie care va permite utilizatorilor să transmită în direct un apel video cu până la 50 de persoane, transmite Reuters.

Utilizatorii vor putea invita persoane să participe la ”Messenger Rooms”, inclusiv persoane care nu au un cont pe Facebook, pentru apeluri video de grup, iar apoi vor putea transmite în direct, pe orice profil, pagină sau grup de pe platforma Facebook.

Iniiativa intensifică eforturile Facebook de a profita de creşterea puternică a cererii pentru servicii de video conferinţe declanşată de criza noului coronavirus, care a transformat Zoom Video Communications într-un nume cunoscut de toată lumea. Alte companii de tehnologie au lansat servicii similare pentru a atrage utilizatorii. Google, de exemplu, permite utilizatorilor să găzduiască gratuit conferinţe video pe Meet.

Facebook a anunţat că începând de joi lansează în unele ţări funcţia pe platforma sa şi pe Messenger şi că în curând va extinde serviciul în toate ţările unde este disponibil Messenger Rooms. Transmisiunile în direct de pe pagini Facebook s-au dublat în iunie comparativ cu anul anterior, în urma măsurilor de distanţare socială impuse de autorităţile mai multor ţări începând din martie, ca reacţie la pandemia de coronavirus.

Ziarul de Iași

loading...
Advertisements

Related posts

Distribuitorii de energie se comportă din ce în ce mai abuziv

Redacția

România fierbe! Tot mai mulți oameni se revoltă de faptul că din taxele și impozitele lor este suportată spitalizarea pacienților care au muncit până acum în străinătate

Redacția

Bibliotecarii primesc spor de periculozitate

Redacția
Încarcă...