RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Extracte naturale cu beneficii pentru memorie și concentrare

Vrei să îți sporești puterea de concentrare și să îți îmbunătățești memoria? Poți face acest lucru cu ajutorul unor extracte naturale cu beneficii pentru sănătatea mentală.

Memoria și concentrarea sunt importante în fiecare etapă a vieții noastre, de aceea e important să le menținem la capacitate maximă, folosind toate mijloacele pe care le avem la îndemână. Copiii și adolescenții au nevoie de memorie bună și de putere de concentrare pentru performanțele școlare, adulții au nevoie de acestea pentru a da randament la locul de muncă, în timp ce vârstnicii au nevoie de memorie bună și de putere de concentrare pentru a combate efectele procesului natural de îmbătrânire.

Extractele naturale care sporesc memoria și puterea de concentrare funcționează prin stimularea circulației sangvine la nivel cerebral, dar și prin mărirea densității neurotransmițătorilor, prin stimularea producției de noi celule cerebrale ori prin împiedicarea radicalilor liberi să afecteze creierul. 

Un mare avantaj al acestora este că, fiind naturale, în general nu au efecte adverse dacă sunt luate conform indicațiilor. Totuși, se recomandă ca, mai ales persoanele care se află în tratamente medicamentoase pentru anumite afecțiuni, să ceară sfatul medicului înainte de a lua suplimente alimentare, chiar dacă sunt naturale, deoarece pot exista interacțiuni nedorite cu medicamentele.

  

continuare pe doc.ro

Related posts

Băuturile răcoritoare care conțin zahăr vor fi supraimpozitate

Redacția

Bilanțul COVID-19 pe județe. Crește din nou numărul infecțiilor în Suceava, primul mare focar din România

Redacția

Ramona Ionescu, o pășcăneancă cu preocupări pentru o alimentaţie corectă, ne-a vorbit despre nevoile nutriționale ale bebelușilor

Teona Gherasim
Încarcă...