RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

EXCLUSIV! O frumoasă studentă de la UMF Iaşi s-a aruncat de la etaj! O decepţie în dragoste ar fi determinat-o să facă asta

Tragedie aseara la Iasi, o tanara studenta de la Universitatea de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa” (UMF) a incercat sa isi puna capat zilelor aruncandu-se in gol de la mansarda unui bloc cu patru etaje, de la o inaltime de aproximativ 10 metri. Intamplarea s-a petrecut in cartierul Bularga.

 

Din cate se pare, aceasta trecea printr-o depresie severa dupa ce in urma cu doua saptamani a pus punct unei relatii pe care o avea cu un tanar. Aseara, sora ei a sunat la numarul unic de urgente 112 si a cerut ajutorul medicilor spunand ca tanara a sarit de pe bloc. 

  

La fata locului a intervenit un echipaj medical SAJ Iasi care i-a acordat tinerei 

primele ingrijiri, iar mai apoi a transportat-o la Spitalul Sf. Spiridon. Ulterior, starea ei s-a agravat, iar acum aceasta se afla in coma de gradul 2-3, iar prognosticul medicilor este unul rezervat.

In urma impactului cu solul a suferit mai multe fracturi si leziuni care i-ar putea afecta grav starea de sanatate. 

“Am fost solicitati printr-un apel la 112 efectuat la ora 21.42 sa intervenim in cartierul Bularga, pentru o victima cazuta de la etaj. A fost imediat dirijat un echipaj medical de urgenta tip C2 cu medic, care la locul solicitarii a gasit o tanara, in varsta de 19 ani, ce prezenta sangerare la nivelul cavitatii bucale, fracturi dentare, fractura humerus drept, traumatism coloana cervicala, traumatism coloana toracala, traumatism cranian inchis si ca observatie, o fractura femur stang. Dupa acordarea asistentei medicale la fata locului, pacienta a fost transportata sub monitorizare la sectia UPU a Spitalului Sf. Spiridon din Iasi pentru investigatii de specialitate”, a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi.

Acum ea se afla in Clinica de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI) unde este intubata si ventilata mecanic. Medicii nu au luat deocamdata in calcul vreo interventie chirurgicala, insa, de la o clipa la alta se pot razgandi. 

Tanara lua tratament pentru depresie, iar familia acesteia stia ca trece printr-o perioada mai grea. Pe de alta parte, la UMF era cunoscuta drept o studenta constiincioasa, care a luat o nota foarte buna la admitere. 

Politistii au deschis inca de aseara un dosar penal si au discutat cu mai multe persoane care ar putea da indicii despre gestul la care a recurs tanara. 

 Sursa www.bzi.ro

Related posts

74 de mame minore în județul Neamț, în prima jumătate a acestui an

Redacția

Audio / Revoltător. Creșa groazei din Iași. Pe mâinile cui își lasă ieșenii copiii

Redacția

Simulare la stația de transformare din Pașcani

Ema Roman
Încarcă...