RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

EURO 2024: Echipa Slovaciei l-a trimis pe bucătar la conferinţa de presă de luni. El găteşte pentru jucători din 2010

Echipa naţională a Slovaciei, a treia în Grupa E a Euro, l-a trimis pe bucătar la conferinţa de presă înaintea meciului cu România de miercuri, de la ora 19.00, scrie lequipe.fr, preluat de News.ro.

Pentru a sparge rutina acestui exerciţiu uneori plictisitor, monoton şi repetitiv în timpul unei competiţii majore, departamentul de comunicare a decis să inoveze trimiţând un al doilea membru mai puţin vizibil al delegaţiei sale în faţa jurnaliştilor.

După persoana însărcinată cu echipamentul jucătorilor (Marek Kosan) în urmă cu câteva zile, de data aceasta a fost rândul bucătarului, Branislav Krizan să participe la conferinţa de presă. Astfel, în urma discursului clasic al portarului Martin Dubravka, Krizan a fost în centrul atenţiei. Şi el s-a bucurat cu adevărat de aceste aproximativ patruzeci de minute de expunere fără precedent pentru el. “Toată lumea găteşte şi oamenii în general iubesc acest lucru, îi interesează enorm. Aşa că sunt foarte fericit să vorbesc despre meseria mea”, a spus el.

Branislav este bucătarul oficial din 2010 şi, prin urmare, a fost la Cupa Mondială din Africa de Sud, la Euro din Franţa (2016) şi la Campionatul European din 2021, înainte de această ediţie germană.

  

Bucătarul a încântat audienţa spunând: “Germanii nu ştiu cum să facă orezul cum trebuie!

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cîțu: România trebuie să fie mult mai dură în impunerea sancțiunilor împotriva Rusiei / Economia trebuie gestionată bine, primele două luni ale anului nu sunt un bun exemplu

Redacția

Cataluña y Rumania estrechan lazos culturales

Redacția

Liga 2: Corvinul Hunedoara și Viitorul Târgu Jiu câștigă cu goluri înscrise în minutul 90

Redacția
Încarcă...