NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Emma Răducanu vs Leylah Fernandez în finala US Open – Generația tânără a pus stăpânire pe turneul de la New York

Pentru prima oară în Era Open (a început în 1968), două jucătoare care nu se aflau pe lista capilor de serie la începutul competiției au ajuns în finala unui turneu de Grand Slam. Emma Răducanu (18 ani) și Leylah Fernandez (19 ani) au surprins întreaga lume a tenisului și se vor duela sâmbătă pentru titlul de la US Open.

Finala next gen de la US Open

Leylah Fernandez (73 WTA, 19 ani, 1,68 metri) și Emma Răducanu (150 WTA, 18 ani, 1.75 metri) se află în premieră într-o finală de Grand Slam.

Cele două nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA, dar s-au duelat în turul al doilea al competiţiei de juniori de la Wimbledon, în 2018, când britanica născută la Toronto a câştigat cu 6-2, 6-4.

Advertisements
  

Marea finală de la US Open va avea loc sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 23:00 (ora României). Duelul va fi LiveBLOG pe HotNews.ro și în direct pe Eurosport.

Emma Răducanu, traseul până la finala de la New York

Advertisements

Emma Răducanu rescrie istoria competiției de la Flushing Meadows, fiind prima jucătoare de la înființarea tuneului major care se califică în finală venind din calificări.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Hrană gratuită pentru poliţiştii locali

Redacția

Peer Gebauer, ambasadorul Germaniei la Bucureşti: Războiul de agresiune al Rusiei nu este o ameninţare numai la adresa Ucrainei

Redacția

PSD cere premierului explicaţii cu privire la rectificarea bugetară, după ce Consiliul Fiscal a semnalat un „derapaj major pe cheltuieli bugetare”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site