RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Eliberarea primilor israelieni răpiți de Hamas, o problemă „minoră” de logistică, consideră premierul din Qatar. Biden și Netanyahu neagă acordul

Eliberarea primilor ostatici israelieni răpiți de Hamas este o chestiune de timp și care mai trebuie să depășească doar probleme legate de logistică, a transmis șeicul Mohammed Bin Abdulrahman al-Thani, premierul din Qatar. Doar probleme „minore”, în opinia oficialului de la Doha, întârzie reîntoarcerea în libertate a primilor copii și femei din tunelele din Gaza. Benjamin Netanyahu și Joe Biden neagă posibilitatea unui târg cu Hamas în condițiile teroriștilor. Reamintim, Qatar este și sponsor al Hamas, dar și gazdă pentru liderii teroriștilor.

Conform Politico, comentariile lui Mohammed Bin Abdulrahman al-Thani au fost făcute după ce Casa Albă a negat că s-a ajuns la un acord cu Hamas, în urma unui raport al Washington Post.

Zece ostatici pentru o zi de „pace”, oferta Hamas

Șeicul a afirmat că Hamas ar fi aproape de a accepta să elibereze 50 de ostatici în schimbul unei pauze de cinci zile a luptelor din partea Israelului. Premierul israelian Benjamin Netanyahu a negat, de asemenea, că s-a ajuns la un acord.

  

„Provocările cu care se confruntă acordul sunt doar de ordin practic și logistic”, a declarat premierul Qatarului, șeicul Mohammed Bin Abdulrahman al-Thani, în cadrul unei conferințe de presă la Doha,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

ANALIZĂ | Spionii occidentali încearcă să pătrundă în mintea președintelui Rusiei: „Imaginea pe care o are despre el însuși nu permite eșecul sau slăbiciunea. Un Putin încolțit și slăbit este un Putin mai periculos”

Redacția

VIDEO | Rusia pretinde că a preluat controlul asupra orașului Herson. E cea mai mare localitate capturată până acum

Redacția

Săptămâna de ȘCOALĂ de 4 zile, experimentul inedit de care profesorii și elevii sunt încântați, dar părinții nu

Redacția
Încarcă...